Nummers die ik vaak op repeat heb staan

Muziek, ik ben er dol op! Elke dag luister ik wel naar bands met ruige rock, chille alternatieve muziek, energieke punk en soms een rustig muziekje op de gitaar. Sommige liedjes blijven langer in mijn hoofd hangen en ik ga ze geweldig vinden! Hier dus een paar nummers die ik dagen lang non-stop heb geluisterd en maar niet zat werd! De nummers zijn allemaal redelijk anders, voor elk lied heb ik wel weer een eigen reden waarom ik het lied zo waardeer!

 

1. Billy Talent – Kingdom of Zod

Dit is één redelijk ”nieuw” nummer van mijn favoriete band. Het is lekker pittig, het knalt uit je speakers en is heel ruig! Ik krijg altijd heroïsche gevechten in mijn hoofd als ik dit nummer luister, waar ik maar niet genoeg van kan krijgen! De clip laat ook wel goed zien hoe ik het in mijn hoofd heb.

2. Anarbor – 18

Dit nummer is lekker vrolijk over een op los geslaagde 18-jarige, heerlijk om naar te luisteren (en misschien wel na te denken over je rebelse jeugd…).

3. Imagine Dragons – Shots

De eerste keer dat ik dit nummer luisterde vond ik het maar niks. Waar was de leuke muziek van Imagine Dragons gebleven? Het klopte niet en de stemmen vond ik veel te hoog… Maar toen luisterde ik dit nummer wat vaker en nu vind ik dit nummer echt het einde! Hoe vaker ik het luister, hoe meer dingen ik hoor en hoe meer ik me concentreer op bepaalde geluiden en stukjes. Ja, dit is echt één van mijn favoriete nummers geworden. De volgende keer dus maar niet afgaan op mijn eerste indruk! Die clip is ook ontzettend mooi geworden.

4. Walk Off The Earth – Rule the World

Een spetterend nieuw nummer van Walk Off The Earth, na dit nummer voelde ik me echt legendarisch! In hun clips is het ook geweldig om te zien hoeveel instrumenten ze bespelen en deze op coole wijze gebruiken. Echt een nummer voor het hardlopen, ”I say go go gooo!”

5. VanVelzen – Call It Luck

VanVelzen was als gast bij Zondag met Lubach en liet toen ook zijn nieuwe nummer horen, ”Call It Luck”. Meteen pakte het nummer mij. VanVelzen zingt echt fantastisch, het ”oh oh oh” stukje met de gitaar is zo lekker om te horen, dat blijft maar in mijn hoofd zitten!

6. Jack Johnson – Shot Reverse Shot

Laatst was ik bij mijn oma die met een groepje gymnastiek deed (bejaardengymnastiek, heel interessant om te zien…) en toen kwam er een nummer op de radio van Jack Johnson en dat nam me terug naar vroeger. Toen ik ongeveer 11 was, ging ik altijd een hele dag met al mijn Playmobil in de woonkamer een heel dorp opbouwen met een album van Jack Johnson op de achtergrond. Ik besloot weer zijn nummers te luisteren en ”Shot Reverse Shot” was nog niet bekend bij me, maar vond ik meteen leuk! Het is een nummer om te luisteren als je buiten flink geniet van het zonnetje! En die clip… O wauw, zo awesome!

 

Dit zijn de nummers die ik de laatste tijd vaak op repeat heb staan. Verschillende nummers die ik allemaal zo tof vind!

Welk nummer heb jij echt honderden keren geluisterd zonder het zat te worden?

7 reacties

Naar het reactie formulier

 1. Ik had jou niet echt ingeschat als een VanVelzen type 😛 , maar het is wel een gaaf nummer! En ja die clip van Shots is super gaaf en wist je dat de persoon die een appel eet een fan is die op set mocht kijken en toen mee mocht doen! (en het nummer is overigens ook gaaf, al is het totaal niet mijn favoriet van dat album, zoveel nummers die ik nog veel beter vind).

 2. Jeetje,dat is lang geleden dat ik naar Billy Talent heb geluisterd!

 3. Jack Johnson? Dát is lang geleden! God, ken je dat lied ‘Banana Pancakes’? Ik heb één keer pannenkoek met banaan gegeten, omdat ik dacht dat het wel lekker zou zijn. Nou, het is godvergeten ranzig kan ik je vertellen! xD

  1. Hahahaha dat is echt weer iets voor jou om dat uit te proberen xD

 4. Shots is inderdaad een fijn nummer! Op dit moment luister ik vooral naar I’m So Sorry van Imagine Dragons, ook een leuk liedje die je de hele tijd op repeat wil hebben staan.

 5. Het eerste liedje is echt goed! Daar ga ik zeker nog meer van luisteren. En Imagine Dragons is altijd super, ook dit liedje, ik hou van die clip!

  • Nadine op april 30, 2015 om 3:34 pm
  • Reageer

  Jaaa, Imagine Dragons <3 Ik vind Shots ook niet per se het leukste nummer van het album. Eigenlijk vind ik het onmogelijk om te kiezen 😛 Moest eerst trouwens ook wel even wennen aan de nummers, maar ze zijn zo goed 🙂

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.