De films en series die in januari op Netflix en Disney+ uitkomen en waar ik enorm naar uitkijk

2020 begint goed met weer wat nieuwe films en series die ik zeker hoop te gaan kijken. Gelukkig zijn we in de wintermaanden, dus genoeg excuus om warm op de bank te zitten en te bingewatchen! Via Streamwijzer heb je een mooi overzicht van series en films die er gaan uitkomen op verschillende streamplatforms, dus neem daar zeker een kijkje! Ik laat je nu zien welke series en films ik zelf hoop te gaan zien in januari.

Jurassic Park, Jurassic Park III, The Lost World: Jurassic Park – 1 januari

Ik heb vroeger telkens delen gezien van Jurassic Park, maar ze echt volledig zien is me nog niet gelukt. Wie weet dat ik dat wel ga doen in 2020!

Vikings – seizoen 1 t/m 5 – 1 januari

Vikings is een fantastische serie waarvan ik al drie seizoen van had gezien. Nu staat het op Netflix, dus zo kan ik op legale wijze verder kijken! Echt een aanrader, want het zit vol met geschiedenis, brute gevechten en hele stoere personages.

Titans – seizoen 2 – 10 januari

Ik heb het eerste seizoen van Titans gezien en vond ik erg cool, dus het tweede seizoen ga ik ook zeker een kans geven.

AJ and the queen – 10 januari

Een film met Ru Paul, presentator van de drag queen-show. Ik ben heel benieuwd hoe hij als acteur is en ik vind het erg tof dat deze film niet de nadruk legt op drag, maar dat het gewoon een normaliteit is en ik vermoed dat de film stukke emotioneler is dan je op het eerste moment denkt.

Ares – seizoen 1 – 12 januari

Een Nederlandse Netflix original over een studenten die bij een studentenvereniging komt die eigenlijk heel akelig en duister is… Ik ben normaal niet van de Nederlandse series, maar dit kan wellicht wel een toffe serie worden. Misschien toch maar even uitproberen!

Sex Education – seizoen 2 – 17 januari

Het tweede seizoen van Sex Education gaat weer beginnen! Een erg toffe serie vol ongemakkelijkheid en queer-personages. Ik heb me erg vermaakt tijdens het eerste seizoen (Otis is echt intens awkward en dat zorgt voor hilarische situaties), maar de serie heeft ook genoeg drama. Wie weet dat dit een bingewatchsessie wordt!

The Chilling Adventures of Sabrina – seizoen 3 – 24 januari

Het (waarschijnlijk) laatste seizoen van Sabrina komt in januari op Netflix! Het einde van seizoen 2 zorgt ervoor dat ik wel benieuwd ben naar dit aankomende seizoen, ik vermoed dat Sabrina gevaarlijke plekken moet afspeuren… Hoewel ik sommige acties van personages nog niet helemaal logisch vond, kijk ik zeker uit naar dit seizoen. EDIT: Er komt nog een vierde seizoen, dus er is nog meer om naar uit te kijken!

Disney+ – Ice Age films – 1 januari

Tot slot gaat Disney+ het jaar inluiden met het uitbrengen van de Ice Age films! De eerste vond ik erg tof, de rest iets minder. Misschien dat ik nu alles ga zien, want ik weet dus niet zeker of ik de vijfde film heb gezien…

Dit zijn de series en films die ik hopelijk ga kijken als ze uitkomen deze maand. Wat hoop jij zeker te gaan zien? Laat het me weten!

4 reacties

Naar het reactie formulier

  • Jill op december 28, 2019 om 6:29 pm
  • Reageer

  Volgens mij komt Wizards ook uit komend jaar! Kan niet wachten om te zien wat er deze keer gaat gebeuren in Arcadia Oaks…

  1. Ja volgens mij ook, ik kan ook niet wachten! Zo blij dat je me deze serie-reeks hebt aangeraden Jill! 🙂

 1. Sex Education!!! Ik ben zo blij. <3

  1. Jaaaa wordt een feest! 😀

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.