Film en Serie Releases Februari 2021

Februari gaat bijna beginnen en er zijn weer een hoop films en series waar we naar uit kunnen kijken. Nu we vaak thuis zijn is het de perfecte tijd om wat series te bingewatchen, dus ik weet mijn lijst van films en series goed af te werken!

Netflix

Don’t Breathe – 1 februari

Deze thriller lijkt me zo ijzingwekkend spannend, deze wil ik zeker kijken! Het gaat over twee pubers die inbreken in een huis van een blinde man, maar deze man is een veteraan en kent zijn eigen huis maar al te goed. Hij heeft zijn zinnen gezet op de twee, die bang zijn dat ze nooit levend het huis gaan verlaten…

Sausage Party – 1 februari

Deze film heb ik met oud huisgenoten in de bioscoop gezien en we vonden het hilarisch. Het sloeg nergens op, er waren zo veel 18+ grappen en het einde was ook zeer… bijzonder. Als ik weer wil lachen, ga ik zeker deze film opnieuw bekijken! Het gaat over de supermarkt, waarin de producten levend zijn en denken dat ze naar de hemel gaan als ze worden meegenomen door de mens. Maar ja, we weten allemaal wat er gebeurt met voedsel dat wordt gekocht in de supermarkt…

Twilightfilms – 1 februari

In februari komen weer alle Twilight-films online, dus mocht je weer willen zwijmelen of cringen, kan je terecht bij deze films.

The Truman Show – 5 februari

Deze film heb ik tien jaar geleden gezien, maar vond ik erg interessant. Jim Carrey speelt een man die een gelukkig leven heeft in een dorp, maar hij weet dus niet dat hij in een enorme studio zit en zijn leven wordt gefilmd…

To All The Boys: Always and Forever – 12 februari

To All The Boys heeft al twee films, maar nu komt de derde en de laatste eraan! Ik heb alleen het eerste boek gelezen, maar voor deze films hoef ik niet echt het boek te lezen. De eerste twee films vond ik erg vermakelijk en kijken makkelijk weg, dus mijn fangirl kan deze met mij kijken.

American Pie – 15 februari

Ook weer een klassieker. Waarschijnlijk nu behoorlijk seksistisch, maar deze puberale humor was voor veel jongeren vroeger echt fantastisch. De kwaliteit ziet er trouwens heel anders uit dan ik dacht, maar ja, de film is al 22 jaar.

Bean: The Ultimate Disaster Movie -16 februari

Rowan Atkinson is zijn personage helemaal zat, maar ik ben best benieuwd of ik vandaag de dag nog steeds moet lachen om Mr. Bean. Een van zijn films komt online, dus misschien ga ik die nog een keertje kijken.

Jurassic Park, Jurassic Park III & Jurassic World – 16 februari

Is het erg dat ik Jurassic World heb gezien, maar de originele films maar deels? Ja, dus daar gaat in februari hopelijk verandering in komen! En na het zien van de film, kan ik ook nog de podcast van De Vierkanten Ogen Show beluisteren die een aflevering aan deze film hebben gewijd!

Tribes of Europa – 1 seizoen – 19 februari

Ik weet nog niet of ik deze serie ga kijken, dus ik wacht nog even de recensies af voordat ik hem ga kijken. Het lijkt wel op een serie zoals The 100, dus ik ben wel geboeid. We wachten het af!

The Girl on the Train – 26 februari

Ook een thriller die ik nog niet heb gezien, maar waar ik wel goede verhalen over heb gehoord. Een filmavondje kan ik dus gaan inplannen eind februari!

Disney+

Tot nu toe staat alleen WandaVision ingepland (althans, dat dacht ik!), in februari komen er nog twee afleveringen en dan is deze serie compleet! De eerste drie afleveringen vond ik erg tof en verfrissend (en ook een beetje verwarrend), ik kan niet wachten op meer!

Er komt meer content voor volwassenen op het platform vanaf 23 februari, dus dan kan je ook de komende series en films gaan kijken. Dit zijn de series en films waar ik zelf erg naar uitkijk, een compleet overzicht kan je zien bij Streamwijzer!

 • Buffy The Vampire Slayer – Seizoen 1-7. Ooit aan begonnen, nu kan ik verder!
 • Deadpool & Deadpool 2.
 • De Die Hard-films voor kerst.
 • How I Met Your Mother – Seizoen 1-9. Blijft leuk!
 • Kingsman-films. Echt episch!
 • Love, Victor – Seizoen 1. Eindelijk is hij in Nederland legaal te zien, de spin-off serie van Love, Simon (die ook op Disney+ verschijnt)!
 • Maze Runner-films. Niet geweldige films, maar leuk vermaak.
 • Me, Earl and the Dying Girl. Enorme aanrader, lees vooral mijn recensie!
 • Modern Family – Seizoen 1-11. Net afgekeken, ook zo leuk!
 • Paper Towns.
 • Terra Nova – Seizoen 1. Helaas komt er geen vervolg, maar ik vond de serie erg leuk!
 • The Hate U Give.
 • The Shape of Water.
 • The Walking Dead – Seizoen 1-10. Halverwege seizoen 7 gestopt, maar misschien ga ik ooit verder.

Anime

Er zijn twee sites waarop ik legaal en gratis anime kan kijken, namelijk Wakanim en Crunchyroll. Op Wakanim komen er afleveringen online van Suppose a Kid from the last dungeon boonies moved to a starter town, Log Horizon: Destruction of the Round Table en The Promised Neverland online. Als je voor Wakanim betaalt, kan je ook de nieuwe aflevering van Attack on Titan kijken.

Op Crunchyroll kan je wekelijks kijken naar nieuwe afleveringen van Re:Zero Starting Life in Another World, Dr. STONE, Jujutsu Kaisen, Tonikawa: Over The Moon For Your, Attack on Titan, Digimon Adventure en Attack on Titan kijken. En dit nog maar een kleine greep uit het aanbod!

Wat de bioscopen uiteindelijk kunnen doen is nog maar de vraag, maar ik hoop dat we snel weer naar de bioscoop kunnen! Ik mis het wel om films te zien op het grote doek, dus zodra het weer kan, hoop ik maar al te vaak de bioscoop te bezoeken.

Mis ik nog wat leuke films, series en anime? Laat het me weten, want ik zeg geen nee tegen nog meer kijkmateriaal…

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.