Film en Serie Releases Januari 2021

We beginnen dit jaar goed met een aantal mooie series en films die gaan verschijnen op verschillende platforms. Het wordt nog even afwachten of we weer naar de bioscoop kunnen, maar we kunnen in ieder geval vanuit thuis genoeg films en series meemaken.

Netflix

Modern Family – Seizoen 11 – 1 januari

Het laatste seizoen van Modern Family komt op Netflix te staan, nu kan ik de serie afkijken! Ik hoor alleen gemengde verhalen over dit laatste seizoen, dus we gaan zien of hij leuk wordt.

My Hero Academia – Seizoen 2 – 1 januari

Ik ben zelf helemaal bij met deze anime, maar voor wie net op Netflix is begonnen met het kijken van seizoen 1 is er goed nieuws, want het tweede seizoen verschijnt ook snel! Dit is een van mijn favoriete anime, dus zeker het kijken waard.

Disenchantment – Seizoen 3 – 15 januari

Ik ben niet een gigantische fan van deze serie, maar hij is erg vermakelijk en de onderliggende verhaallijn spreekt me wel aan. Prima serie voor tussendoor, die hoop ik te gaan zien!

Sex Education – Seizoen 3 – 17 januari

Het derde seizoen van Sex Education komt eraan, ik kan niet wachten! De eerste twee seizoenen vond ik echt fantastisch, het is heel awkward, hilarisch, oprecht en heel queer. Ik hoop deze echt te gaan bingewatchen!

Riverdale – Seizoen 5 – 21 januari

Ik ben aan het begin van het vierde seizoen afgehaakt, want deze serie slaat uiteindelijk kant nog wal. Wie weet dat ik er ooit mee verder ga en als ik dat doe, kan ik ook door met het vijfde seizoen. Laat vooral weten hoe het vierde seizoen is als je deze hebt gezien, wie weet kan je me overhalen de serie toch nog een kans te geven.

Fate: The Winx Club Saga – Seizoen 1 – 22 januari

Ja hoor, de real life action serie van Winx Club gaat beginnen. Ik ben wat huiverig na deze trailer, maar uit nieuwsgierigheid ga ik het waarschijnlijk wel kijken. Wordt het tenenkrommend, of geeft het een nieuwe blik op de feeën? We gaan het zien.

Disney+

WandaVision – Seizoen 1 – 15 januari

In januari gaat eindelijk de serie van WandaVision van start, ik ben heel benieuwd hoe dit gaat worden! De trailer wist me flink te verwarren, dus ik vraag me af wat Disney hiervan heeft gemaakt. Goed, het is Marvel, daar heb ik wel vertrouwen in!

Anime

In januari komt er ook genoeg uit qua anime. Zo komt het tweede deel van het tweede seizoen van Re:Zero: Starting life in another world uit. Deze volg ik op de voet, dus deze ga ik ook bijhouden! Log Horizon is een toffe serie over mensen die in een fantasygame belanden, met een erg goede uitwerking. Het derde seizoen komt uit, daar wacht ik met smart op! Voor de rest komt het tweede seizoen van Dr. Stone en The Promised Neverland uit. Beide twee anime waar ik goede verhalen over hoor, misschien dat ik ze ga oppakken. Voor de rest schijnt The Seven Deadly Sins ook met een nieuw seizoen te komen, maar ik denk dat het nog even afwachten is voordat deze op Netflix verschijnt. Mocht je legaal anime willen kijken, raad ik je aan op Crunchyroll en Wakanim te kijken. Ze hebben betaalde opties, maar veel van het aanbod kan je gratis bekijken!

Bioscoop

Het is nog even afwachten of dit gaat gebeuren, maar op de planning staat Wonder Woman: 1984 en Promising Young Woman. Beide films zou ik graag willen zien, hopen dat de bioscopen uiteindelijk weer open kunnen gaan!

Dit zijn de releases voor januari. Een prima lijst! Welke films en series wil jij graag zien in januari? Laat het me weten!

2 reacties

  1. Ik ben 50% ontzettend nieuwsgierig en 50% extreem bang voor de life action versie van Winx club. Ik hoop echt dat het de goede kant zal uitgaan. Momenteel ben ik Klaus, how you get away with murder (4) en arrow aan het kijken. Ik hoop in januari ook nog tijd te hebben om soul te kijken.

    1. Haha, ik denk dat we de serie erg los moeten zien van de tekenserie en dat het dan nog vrij leuk kan zijn! En Soul is echt een aanrader, zeker kijken!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.