Film en Serie Releases Maart 2021

De winter komt al aan zijn einde, en streamingsdiensten blijven nog steeds series en films online knallen. Wellicht iets minder nieuwe series en films dan normaal, maar er is genoeg kijkmateriaal om je te vermaken de aankomende maand.

Netflix

Moxie – 3 maart

Ontzettend veel boekenliefhebbers hoor ik hier over, want dit is namelijk een boekverfilming die al veel fans heeft. Het is een film over een meisje die wat rebelsheid en feminisme in haar middelbare school brengt en ongelijkheden qua sekse aankaart, ziet er erg stoer uit!

Yes Day – 12 maart

Een familiefilm over twee ouders die altijd nee zeggen tegen hun kinderen, maar voor één dag ja zeggen, wat tot hilarische en gekke situaties leidt. Waarschijnlijk een simpele maar vermakelijke film, die wil ik misschien nog wel gaan zien!

The Irregulars – seizoen 1 – 21 maart

Dit ziet eruit als een horrorserie over een aantal moorden die zijn gepleegd in Londen, waarbij een groep mensen in opdracht van Sherlock Holmes de zaken oplossen. Ik ben nog niet onder de indruk van de beelden, maar het verhaal klinkt wel leuk!

Dragons Blood – seizoen 1 – 25 maart

Een anime waar ik toch vrij nieuwsgierig naar ben, Dragons Doom is een epische fantasy die naar mijn idee vrij mooie animatie heeft. Hier wil ik wel een poging aan wagen!

Disney+

Raya and the last dragon – 3 maart – voor VIP leden

Met een beetje geluk kunnen de bioscopen open gaan zodat we deze film kunnen zien, maar je kan deze nieuwe Disneyfilm gaan bekijken op Disney+ als je er wat extra centen voor over hebt. Ik hoop in ieder geval op een bioscoopbezoek, want dit lijkt me een film voor het grote doek!

WandaVision – laatste aflevering – 5 maart

De laatste aflevering van WandaVision komt eraan, ik ben zo benieuwd naar dit einde! Ik kijk elke week trouw naar de nieuwe aflevering en hoop dat dit einde veel nieuwe linkjes gaat krijgen met aankomende films en series binnen het Marvel-universum.

Assembled: The Making of WandaVision – 12 maart

Ook een making of serie van de show, leuk om daar meer achtergrondinformatie van te zien!

The Falcon and the Winter Soldier – seizoen 1 – vanaf 26 maart

De ene Marvelserie is klaar, dus dan is het tijd voor de volgende! Ook naar deze serie kijk ik enorm uit en wekelijks afleveringen kijken doe ik dan al te graag.

Wakanim

Wakanim is een anime streamingswebsite waar je legaal (en meestal gratis) anime kan kijken. Zo kan je in maart verder kijken met Attack on Titan (tot nu toe een meesterwerk wat betreft het laatste seizoen), Bottom-tier Character Tomozaki (een anime over een jongen die een goede gamer is en wordt uitgedaagd om te ”winnen” in het sociale leven, klinkt erg grappig), Log Horizon (interessante isekai-serie die erg realistisch is), Suppose a kid from the last dungeon boonies moved to a starter town (vermakelijke serie over een extreem sterke jongen die juist heel onschuldig is) en The Promised Neverland (ontzettend spannende serie over kinderen die de strijd moeten aangaan met demonen).

Crunchyroll

Crunchyroll dit is een andere site die legaal anime aanbiedt. Zo kan je daar kijken naar Re:Zero Starting life in another world, Dr. Stone, Digimon Adventure en meer. Het is dat ik niet alle tijd heb, maar met deze twee sites kan je echt flink vooruit!

De bioscopen zijn helaas nog een onzeker ding, maar ik hoop dat ze snel weer open kunnen. Ik wil namelijk graag weer genieten van een film op het grote scherm, dat maakt gewoon veel meer indruk. Nog even duimen dat de situatie beter wordt, zodat we weer kunnen genieten van nog meer releases. Waar kijk jij erg naar uit, of heb ik nog iets gemist? Laat het me weten!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.