Film en Serie Releases September 2020

Elke maand spit ik streamingsdiensten en bioscoopreleases af, want ik probeer elke maand veel series en films te kijken. Mijn lijst met series en films is gewoon gigantisch en bij elke nieuwe release-maand maak ik weer een planning welke films en series ik ga kijken. Mijn lijst voor deze maand is ook weer lekker groot, dus ik laat je graag zien wat ik hopelijk ga kijken!

In de onderstaande video kan je zien wat er onder andere uitkomt bij Netflix, maar ik vertel je graag nog even welke series ik echt ontzettend graag wil zien of enorm aanraad. Er zijn verschillende films die uitkomen aan het begin van de maand, zoals Curse of Chucky, Godzilla en The SpongeBob Movie: Sponge Out of Water (1 september), Sing (3 september) en Jurassic World: Camp Cretaceous (17 september), welke een link zou leggen tussen de meest recente en nieuwe Jurassic World-film. Deze keer als animatie, ik wil die nog wel een kans geven!

Freaks You’re one of us – 2 september

Dit is een Duitse Netflix Original over een vrouw die superkrachten bezit, maar niet weet wat ze ermee aanmoet. Gelukkig zijn er meer mensen zoals zij! Ik vind het soms opvallend hoe goed niet-Amerikaanse Netflix Originals zijn, dus misschien dat ik een poging ga wagen.

Away – seizoen 1 – 4 september

Deze serie lijkt me echt een topper! Het gaat over een vrouw die op een ruimtemissie gaat naar Mars, maar ze merkt dat haar familie op aarde haar nodig heeft. Een diverse cast en ik heb het idee dat de personages je echt gaan raken.

I’m Thinking of Ending Things – 4 september

Deze film ziet er door de trailer erg creepy uit op de een of andere manier. Het lijkt erop alsof verschillende tijdlijnen met elkaar verweven lijken, ziet er in ieder geval erg complex uit!

Scott Pilgrim vs. The World – 4 september

Deze film heb ik al eerder gezien, maar ik raad hem juist aan. Het is een film gebaseerd op een graphic novel en gaat over Scott die smoorverliefd is op een meisje, maar haar exen moet bevechten om haar te winnen. Echt een hilarisch verhaal vol humor, absurde personages en lekker veel actie! Het zou zo maar gebeuren dat ik deze film opnieuw ga kijken, want ik had er zo ontzettend van genoten.

The Devil All The Time – 16 september

Een film met Tom Holland en Robert Pattinson, klinkt goed! Niet het standaard verhaal als je het mij vraagt en ook niet een film die ik erg bij de acteurs vind passen, maar ik denk dat het daarom juist een hele aangename verrassing kan zijn.

Dragon’s Dogma – seizoen 1 – 17 september

Ik weet niet helemaal zeker of dit echt een toffe serie is, maar het is in ieder geval een fantasy over een man die wraak wilt nemen op de draak die zijn familie vermoordde. Ik ben bang dat het een erg cliché verhaal is, maar de animatie heeft wel enige potentie. Ik twijfel er nog over, maar wie weet dat ik het ga uitproberen.

iZombie – seizoen 5 – september 20

Het laatste seizoen van iZombie komt nu ook online, yes! Ik ben erg benieuwd hoe het gaat eindigen, dus mijn fangirl en ik gaan zeker het laatste seizoen kijken. Ik kan gewoon niet genoeg krijgen van deze komische detective met zombies!

Enola Holmes – 23 september

Een film over het zusje van Sherlock Holmes, gespeeld door Millie Bobby Brown. Een nieuwe invalshoek van deze detective, dus deze film ga ik wel kijken!

Jumanji The Next Level – 27 september

Deze film heb ik gezien in de bioscoop, maar is zo’n hilarisch vervolg dat ik de film opnieuw kijken geen probleem vind. Zo veel actie, hilarische personages en gewoon ontzettend sterke acteurs die zo overdreven typetjes kunnen spelen. Echt een heerlijke film!

Charlie’s Angels – 29 september

Charlie’s Angels had ik gemist toen hij in de bioscoop kwam, dus nu kan ik het in ieder geval inhalen door hem op Netflix te zien!

Mulan – 4 september

Disney+ heeft nu nog niet veel bekend gemaakt, maar je kan wel Mulan erop kijken voor 22 euro… Tsja, ik vind het ontzettend jammer dat deze film niet in de bioscoop gaat komen (helemaal omdat bioscopen hoopten dat daardoor er meer bezoekers zouden komen), dus op de korte termijn ga ik niet dit bedrag ervoor neerleggen. Misschien over een tijdje of als ik met een grote groep hem samen ga kijken, maar nu vind ik het bedrag nog niet waard.

Wat de bioscoop betreft komt er dus helaas niet veel uit in september, maar als ik nu kijk naar de planning zou The New Mutants op 2 september verschijnen, maar of dat doorgaat is nog maar de vraag… Ik denk niet dat we veel moeten verwachten van deze Marvelfilm aangezien hij reshoots heeft gehad en enorm is uitgesteld, maar misschien weet het de kijker nog te verrassen.

Dit zijn de releases waar ik erg naar uitkijk. Welke films en series hoop jij te gaan zien aankomende maand? Laat het me weten!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.