Film + Serie Releases April 2020 waar ik enorm naar uitkijk

In april ga ik echt los wat betreft streamingsdiensten. Nu we allemaal thuis zitten weet Netflix goed in te spelen, en komen er een hoop fantastische films en series online! Er is genoeg dat online gaat komen, dus sla alvast wat popcorn in voor wat bingewatchsessies.

Netflix Releases

Howls Moving Castle – 1 april

Er komen weer zeven films van Studio Ghibli online in het begin van de maand. Howls Moving Castle lijkt me echt een prachtfilm vol fantasie en indrukwekkende beelden. De trailer maakt me in ieder geval enorm nieuwsgierig!

Ponyo – 1 april

Ponyo leek me al een geweldige film, nu kan ik hem eindelijk zien! Dit gaat over een bijzonder visje die menselijke trekken heeft. Het lijkt me een film waar je sowieso een goed gevoel bij gaat krijgen, dus deze hoop ik snel te kijken!

The Wind Rises – 1 april

Miyazaki heeft een fascinatie voor vliegtuigen, wat hij in vele films uit. Deze film gaat over de ontwerper van vliegtuigen in de Tweede Wereldoorlog in Japan, dus een historisch verhaal dus die er visueel gezien weer fantastisch uit ziet.

Whisper of the Heart – 1 april

De trailer van deze film ziet er wat apart uit, maar volgens mij is dit juist een heel ingetogen verhaal die aan je gaat groeien. Wie weet gaat deze film me enorm verrassen, wat wel vaker gebeurt bij de films van Studio Ghibli.

From up on Poppy Hill – 1 april

Een verhaal die zich afspeelt in 1963, het jaar voor de Olympische Spelen in Japan. Een tragisch verhaal over familie als ik het zo zie, die ga ik zeker een kans geven in april! De trailer maakt me nog niet heel enthousiast, maar met Studio Ghibli kan het haast niet mis gaan.

When Marnie was There – 1 april

Dit lijkt me een film die echt in je hart gaat zitten. Dit gaat over een meisje die zich wat afsluit van de wereld en naar een stadje aan de kust in Hokkaido wordt gestuurd. Daar ontmoet ze Marnie, een levendig meisje met een geheim. Deze film lijkt me heel ontroerend!

Pom Poko – 1 april

Pom Poko lijkt me een hele grappige film, want hij gaat over wasberen die zich ook kunnen transformeren tot mensen. Op het eerste gezicht wat apart, maar ik denk dat hij juist heel leuk is!

Violet Evergarden: Eternity and the Auto Memory Doll

Ik had erg genoten van Violet Evergarden, en nu is er nog een extra film gemaakt over deze anime. Prachtige tekenstijl, ik ben benieuwd naar deze extra, dus die ga ik zeker bekijken.

Community – alle seizoen – 1 april

Community leek me al tijden een grappige serie, maar nu kan ik hem eindelijk zien op Netflix! Ik wil sowieso weer een serie kijken die zo lekker voor tussendoor is, dus dan ben ik bij Community waarschijnlijk wel aan het juiste adres.

Bad Neighbours 2 – 1 april

Ik heb de eerste film jaren geleden gezien in de bioscoop, maar het vervolg heb ik nog niet uitgeprobeerd. Dat kan ik in ieder geval in april doen, want dan staat deel 2 online!

Coffee & Kareem – 3 april

Een serie die me ook erg grappig lijkt, is Coffee & Kareem. Coffee is een politieagent die een relatie heeft met de moeder van Kareem, maar het loopt helemaal uit de hand. Ik denk dat ik me kapot kan gaan lachen om deze serie, dus die ga ik zeker bekijken!

The Secret Life of pets – 8 april

Een film die ik ook al een tijdje wilde zien, is The secret life of pets. In april kan ik hem eindelijk gaan lezen, hij lijkt me in ieder geval erg grappig en vrolijk.

Hi Score Girl – Seizoen 2 – 9 april

Deze anime krijgt een vervolg, ik ben benieuwd hoe die gaat zijn! Het einde van seizoen 1 vond ik namelijk best prima, dus ik vraag me af wat de makers van plan zijn voor het tweede seizoen.

American Reunion – 10 april

Oh god, American Pie is zo ontzettend slecht, maar ik ben toch wel benieuwd naar de reünie-film. Het is zo over de top, maar ik denk dat ik me wel kan vermaken met deze film (toen ik de trailer bekeek herkende ik wel wat oude personages, dus ik herken het nog wel).

Code 8 – 11 april

Lijkt me een hele spannende film waarin 4% van de bevolking superkrachten heeft, maar wordt onderdrukt. Die wil ik zeker checken!

Once Upon a Time… In Hollywood – 13 april

Wat gaaf dat Netflix nu al deze film online kan zetten! Het had vele Oscar-nominaties, dus deze ga ik zeker even checken.

Central Intelligence – 14 april

Dwayne Johnson en Kevin Hart? Yes please!

The Willoughbys – 22 april

Een animatiefilm die er erg kleurrijk uitziet en vast een flinke dosis aan humor en hartverwarmende scènes heeft. Ik kan niet wachten!

After Life – seizoen 2 – 24 april

After Life is een van mijn favoriete series. Hele sterke humor met een zwart randje, een hele mooie boodschap en vele leuke personages. Ik weet niet zeker of de serie ook heel krachtig kan blijven in het tweede seizoen (de eerste was namelijk al best mooi afgesloten), maar deze ga ik zo gauw mogelijk kijken als die op Netflix verschijnt!

Never Have I Ever – 27 april

Een serie vol diversiteit en waarschijnlijk ook erg veel humor. Ik denk dat dit echt een topper kan zijn en kan zorgen voor kostelijk vermaak!

Disney+

Het is nog niet zeker, maar er is een kans dat Onward zal verschijnen bij Disney+. Door het coronavirus kan hij niet meer verschijnen in de bioscoop, en in Amerika zal de film ook op het platform verschijnen. Ik had hem best graag willen zien in de bioscoop, maar nu kan ik hem gewoon thuis kijken! Het lijkt me een goede zet als Disney+ hem online gooit, want misschien haalt het mensen over om dit platform eens uit te proberen.

Dit zijn de Releases wat betreft Netflix en Disney+ waar ik naar uitkijk. Mis ik nog wat, heb je nog aanraders? Laat het me weten!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.