Film + Serie Releases Februari 2020 waar ik enorm naar uitkijk

De afgelopen maanden heb ik telkens overzichten gemaakt van nieuwe series en films die op Netflix uitkomen, maar de afgelopen tijd hou ik me ook steeds meer bezig met Disney+, en zijn er ook genoeg films die ik in de bioscoop wil zien. Daarom combineer ik nu alle releases wat betreft film en series in een gezamenlijke blog, zodat je een compleet overzicht ziet van de series en films die ik in februari hoop te zien! Er is echt een hoop waar ik naar uitkijk, dus er valt genoeg te bespreken!

Netflix

Castle in the sky – 1 februari

Netflix heeft een deal gescoord waarbij ze meer dan 21 films van studio Ghibli mogen showen. Echt geweldig nieuws, want ik wilde maar al te graag meer films van deze Japanse studio zien. Op 1 februari komen er zeven films uit, dus die hoop ik ook allemaal te gaan zien! Castle in the sky lijkt me een prachtig verhaal over een meisje die in de lucht woonde en een jongen leert kennen die vertelt over een vliegend kasteel die hij wil ontdekken. De trailer heeft al fantastische muziek en ik het lijkt me een heel bijzonder verhaal, helemaal in het straatje van studio Ghibli!

Kiki’s Delivery Service – 1 februari

Kiki’s Delivery Service gaat over een meisje die een heks is en samen met haar zwarte kat op haar bezemsteel naar de grote stad gaat. Tot nu toe heb ik geen hoge verwachtingen van deze film, maar in Japan zag ik er ontzettend veel merchandise van. Wie weet dat deze film toch veel indrukwekkender is dan verwacht!

Only Yesterday – 1 februari

Een vrij rustige film, maar ook eentje die waarschijnlijk heel aangenaam is om te zien: Only Yesterday! Dit lijkt me een verhaal over opgroeien en je eigen thuis proberen te vinden, die ga ik een kans geven in februari!

Porco Rosso – 1 februari

Porco Rosso kende ik nog helemaal niet, maar gaat over een man die een varkensgezicht heeft (waarschijnlijk door een vloek) en er komen veel ouderwetse vliegtuigen aan bod. Geen idee of deze film me gaat bevallen, maar als het van studio Ghibli is, heb ik er toch wel vertrouwen in.

Ocean Waves – 1 februari

Ocean Waves lijkt wat weg te hebben van een romance. Misschien niet een film die volledig in mijn straatje valt, maar ik wil zeker een poging wagen en kijken of deze film veel meer in zijn mars heeft dan de trailer doet vermoeden.

Tales from Earthsea – 1 februari

Een tovenaar, een prins, een episch avontuur en draken, ik moet deze film zien! De trailer bevat ook beelden waarbij je je ogen uitkijkt, volgens mij is dat op visueel gebied een grote parel van studio Ghibli.

My Neighbor Totoro – 1 februari

Deze film heb ik al eerder gezien, maar hoop ik zeker nog een keer te kijken. In Tokyo was er zo veel merchandise wat betreft Totoro, echt een icoon! Ik vond de film erg mooi en teder en ik wil zeker dit verhaal opnieuw beleven.

Gravity – 1 februari

Deze film is een ruimteavontuur met Sandra Bullock en George Clooney. Ik heb de film nog steeds niet gezien, maar daar hoop ik verandering in te brengen in februari! Ik had vroeger een fascinatie voor ruimtevaart en ik ben benieuwd naar de spanning in deze film.

Twilight Sage – 1 februari

Ik denk niet dat ik deze film ga zien, maar voor de liefhebbers: alle Twilight-films komen weer op Netflix te staan! Of je nou wil zwijmelen om Edward of Jacob, of juist je kapot wil lachen door het slechte acteerwerk (intense blikken en bijten op je onderlip), de film staan in februari voor je klaar!

Locke & Key – 7 februari

Een serie waar ik nu al zo hyped over ben, is Lock & Key. Een toffe fantasy over een huis met sleutels die je lijden naar bijzondere plekken, maar ook een toegang tot erg veel gevaar… De trailer is echt episch, dus mijn verwachtingen zijn hoog!

Ready Player One – 8 februari

Ready Player One is een film die ik al zo lang wilde zien, maar het kwam er maar niet van. Hij is te zien op Netflix in februari, dus dan kan ik hem eindelijk bekijken! Het boek vond ik in ieder geval erg gaaf, ontzettend geeky en erg spectaculair. Hopelijk is de film dat ook!

To All The Boys: P.S. I Stil Love You – 12 februari

Mijn fangirl is helemaal weg van de vorige film, dus ik heb zo’n vermoeden dat ze me dwingt om deze film te kijken. Hoewel ik niet zo ben van de zoetsappige verhalen, was de eerste film lekker cheesy en was hij leuker dan verwacht.

I am not okay with this – 26 februari

Er is hier nog geen grote trailer van, maar lijkt me een mooie drama over een meisje die zich niet prettig voelt. Van 1:19 tot 1:36 zie je er in ieder geval een stukje van, waar duidelijk blijkt dat het niet alleen maar gaat over een meisje die zich niet lekker in haar vel voelt… Ik kijk ernaar uit om de hele trailer te zien en meer te weten te komen over dit verhaal, want het spreekt me best aan!

Mewtwo strikes back – 27 februari

De remake van de eerste Pokémonfilm, maar dan in 3D! Lekker nostalgisch, maar dan met een modern randje. Als Pokémonmeester kan ik het niet laten om deze film te zien, ik ben benieuwd of er nog wat veranderingen zijn aangebracht aan de verhaallijn.

All the bright places – 28 februari

Hier is ook nog geen specifieke trailer van, maar is een verfilming van het gelijknamige boek van Jennifer Niven. De acteurs lijken me in ieder geval erg geschikt voor de film en ik kan je alvast aanraden om wat tissues in huis te halen…

Disney+

Toy Story 4 – 2 februari

Toy Story 4 moet ik nog zien, dus het zou zo maar kunnen dat ik even een Toy Story-marathon doe zodat ik optimaal kan genieten van deze laatste film. Ik hoorde er zo veel goede verhalen over, dus deze moet ik zeker gaan kijken!

The Lion King – 22 februari

Ook is The Lion King te zien, de remake van 2019! Ik heb deze nog niet gezien, maar ik hoorde al dat de film vrij trouw is aan het origineel. Die ga ik zeker even bekijken!

Bioscoop

Birds of Prey – 6 februari

In februari hoop ik naar de bioscoop te gaan zodat ik het verhaal van Harley Quinn kan aanschouwen. Deze DC-villain was erg tof in Suicide Squad en Margot Robbie is gewoon gemaakt voor deze rol. Ze ziet er erg stoer uit in de trailer, dus een bioscoopbezoekje vind ik het wel waard!

Sonic the hedgehog – 13 februari

Oh boy, ik heb geen idee of deze film het echt gaat worden, maar ik ben zo nieuwsgierig na alle commotie toen de eerste trailer uitkwam. Sonic zag er zo lelijk uit, dus gelukkig hebben de makers het design aangepast! Jim Carrey is in ieder geval een pluspunt, zijn humor zorgt er wel voor dat ik een poging ga wagen, hoewel ik misschien even de recensies afwacht…

Zo, dat is een hoop om te zien in februari! Er zijn zo veel releases waar ik naar uitkijk, ik hoop er in ieder geval zo veel mogelijk ervan te zien. Laat het maar lekker koud worden in Nederland, ik blijf wel lekker binnen en ga bingewatchen! Hou vooral Streamwijzer in de gaten, die je op de hoogte kan houden wat betreft alle toffe nieuwe series en films op streamingplatforms!

Naar welke films en series kijk jij enorm uit?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.