Film + Serie Releases Juli 2020 waar ik naar uitkijk

In juli komen er weer wat nieuwe releases aan voor Netflix, Disney+ en zelfs de bioscoop. Hoewel het zomerweertje in Nederland aanwezig is, zijn er nog genoeg redenen om binnen te zitten en nieuwe films en series te kijken. Ik zet even op een rijtje wat ik in ieder geval graag wil zien!

Laten we beginnen met de releases van Netflix, die weer een hoop leuks op de planning hebben staan.

Nieuwe afleveringen van The 100

Seizoen 7 is het laatste seizoen in deze serie en ik ben zo benieuwd hoe het eindigt! Tot nu toe barst de serie van de actie en wordt de verhaallijn steeds intenser. Wekelijks kijk ik naar een nieuwe aflevering!

Into the storm – 1 juli

Een film uit 2014, welke gaat over een gevaarlijke storm. Wie zullen deze heftige tornado’s overleven? Ziet er in ieder geval erg beklemmend uit!

Japan Sinks: 2020 – 1 seizoen – 9 juli

Yes, weer een anime Netflix serie! Een anime over een ramp, namelijk Tokyo die wordt overspoeld! De animatie ziet er wat mij betreft erg goed uit, dus deze serie ga ik een kans geven.

The Old Guard – 10 juli

Dit lijkt me een zeer spannende film waarin je een groep soldaten volgt die onsterfelijk zijn. Klinkt als een film vol actie, die wil ik zeker even checken!

Cursed – seizoen 1 – 17 juli

Deze serie met Katherine Langford is gebaseerd op een YA-verhaal en lijkt me echt een ijzersterke fantasy met een badass vrouwelijke hoofdpersoon. Die hoop ik te gaan bingewatchen!

The Umbrella Academy – seizoen 2 – 31 juli

Eindelijk, het tweede seizoen van The Umbrella Academy! Het eerste seizoen was wellicht een tikkeltje voorspelbaar, maar wel ontzettend gaaf en met de meest fantastische personages. Ik kan niet wachten om te zien hoe het verder gaat!

Dan door met Disney+. Het valt mee hoeveel hiervan online komt, als het zo door blijft gaan vind ik een abonnement houden eigenlijk niet meer zo handig… Maar goed, deze dingen zullen wel op het platform verschijnen, nu maar hopen dat de series rondom Marvel er snel aan gaan komen!

Hamilton – 3 juli

Veel mensen die ik op Twitter volgen zijn weg van deze musical, dus in juli is hij zelfs te bekijken op Disney+. Misschien dat ik hem ook ga kijken!

Into the Unknown: Making Frozen II

Er is nu al wat afleveringen van online gekomen, maar in juli kan je meer zien van de making off van Frozen II. Ik vond de animatie zeer indrukwekkend, dus misschien dat ik het ga uitproberen.

Hoewel de bioscoop nog langzaamaan opstart, zijn er wel wat nieuwe films die in de bioscoop verschijnen. De aankomende films zou ik eigenlijk best graag willen zien!

My Hero Academia: Heroes Rising – 16 juli

Ik ben momenteel My Hero Academia opnieuw aan het kijken, zodat ik met een opgefrist geheugen de film van deze anime kan gaan zien in de bioscoop. Mijn fangirl vindt dat deze serie haast kan tippen aan Fullmetal Alchemist Brotherhood, dus dat is wel het teken dat ik mezelf goed moet onderdompelen in deze anime.

Tenet – 30 juli

Dit is ook een film waar ik al een tijdje naar uitkijk, van de makers van de Batman-trilogie en Inception! Ook weer ene film waarin tijd een rol speelt, ziet er echt heel spectaculair uit! Het lijkt me ook een film die perfect is om te zien in de bioscoop.

Ride your wave – 30 juli

Deze anime lijkt me een flinke tranentrekker, maar hij ziet er ook nog eens heel mooi uit! Het gaat over een meisje die smoorverliefd wordt op een jongen, totdat hij sterft en ze zijn dood een plekje moet geven. Tissues erbij en op naar de bioscoop eind juli!

Dit zijn de releases voor juli. Welke film of serie wil jij graag gaan zien? Laat het me weten!

1 reactie

    • storiesofwonder op juni 29, 2020 om 11:03 am
    • Reageer

    Ride Your Wave wil ik ook wel zien! Gaaf dat er anime in de bioscoop komen!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.