Film + Serie Releases Juni 2020 waar ik naar uitkijk

In juni zijn er weer wat nieuwe films en series die uit zullen komen op Netflix en Disney+, die ik zeker wil gaan zien. Aan de andere kant gaan de bioscopen weer open, dus met een beetje geluk komen er ook weer films uit die we in de bioscoop kunnen kijken! De volledige lijst met releases kan je hier vinden.

Netflix

Nieuwe afleveringen van The 100, Rick & Morty

Deze twee series zullen nieuwe afleveringen krijgen op Netflix in juni. Seizoen 7 van The 100 is begonnen, ik ben zo benieuwd hoe het eindigt! Hier ga ik zeker wekelijks naar kijken.

The Woods – serie – 12 juni

Gebaseerd op een boek van Harlan Coben, een serie niet vanuit Engelse productie! Hoewel ik het zelf niet heel prettig vind om series te kijken met andere talen, lijkt The Woods me wel erg spannend. Misschien dat ik het een kans ga geven!

The Order seizoen 2 – 18 juni

Het eerste seizoen van The Order vond ik best leuk, dus in juni kan ik beginnen aan het tweede seizoen!

A Whisker Away – 19 juni

Een nieuwe animefilm op Netflix, die ga ik zeker zien! Een film vol katten, maar voor de rest kan ik er weinig over vinden. De stijl ziet er prima uit, dus deze ga ik vast op een avondje kijken.

Disney+ : Artemis Fowl – 12 juni

Op Disney+ komt Artemis Fowl, een film die gewoon de bioscoop overslaat en meteen op de streamingsdienst terecht komt. Deze boekverfilming is lang uitgesteld, maar hij is te vinden voor de mensen die Disney+ hebben. Ik ga hem in ieder geval zien, aangezien ik ook de filmeditie van het boek ga lezen en recenseren voor Fantasywereld.

Binnenkort weer naar de bioscoop, maar ook dus weer wat nieuwe films en series in het vooruitzicht. Hoewel ik het aanbod voor juni nog wat klein vind, is er vast nog genoeg te zien de komende tijd!

Naar welke releases kijk jij enorm uit?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.