Film + Serie Releases Mei 2020 waar ik enorm naar uitkijk

Nu we door het coronavirus veel binnen zijn, kunnen we genoeg aan de Netflix en Dinsey+. In mei zijn er dan ook weer een paar releases die eraan gaan komen, waaronder een paar hele leuke films en series. Graag laat ik zien waar ik enorm naar uitkijk, want er is genoeg te zien! Als je het hele overzicht wil zien, raad ik je zeker aan om op Streamwijzer te kijken.

Netflix

The Half of It – 1 mei

Een verhaal die haast gebaseerd lijkt te zijn op een YA-contemporary, vol diversiteit! Een verhaal met een flinke dosis aan romantiek en verschillende thema’s, die ga ik zeker een kans geven!

Hollywood – 1 mei

Een miniserie over het ouderwetse Hollywood, een serie die ik zeker ga kijken als hij niet te lang duurt. Het gaat er bijzonder aan toe in Hollywood, wat je al een beetje kan zien aan de trailer.

The Wrong Missy – 13 mei

Deze film is een romcom over een man die Missy meeneemt op vakantie. Hij denkt dat Missy een vrouw is die hij laatst heeft ontmoet en die hij geweldig vond, maar hij heeft zijn bericht naar de verkeerde Missy gestuurd. Deze Missy kent hij van een date, die vrij ongemakkelijk was. Wellicht een film die voor flink wat gelach kan zorgen.

Into the Night – seizoen 1 – 1 mei

Een Netflix Original uit België, waarin een vliegtuig naar het westen moet blijven vliegen, omdat de zon zorgt voor chaos op aarde. Klinkt interessant, ik ben benieuwd wat er in die serie gaat gebeuren!

Tag – 7 mei

Een film waarin een groep vrienden tikkertje spelen, maar op het extreme af. Ik had de film gemist toen die in de bioscoop kwam, dus dan maar zo!

The Hollow – seizoen 2 – 8 mei

Hoewel ik het einde van het eerste seizoen afschuwelijk vond (lees hier mijn recensie van het eerste seizoen), lijkt het erop dat de makers het op een goede manier hebben vervolgd. We gaan het zien!

White Lines – 15 mei

Een serie over Ibiza, waarin een vrouw de moordenaar op haar broer probeert te vinden. Van een van de maker van La Casa de Papel. Ik wacht nog even de meningen af, maar hij klinkt best goed!

Magic for Humans – seizoen 3 – 15 mei

Een nieuw seizoen van Magic for Humans! Dit is een serie van een geweldige goochelaar/illusionist die ook nog eens erg grappig is. Echt fantastisch om te zien! Je raakt echt verbaasd door alle trucs die hij uithaalt, maar ook leuk om te zien dat zijn trucs elke aflevering te maken hebben met een bepaald onderwerp. Hier kan ik niet op wachten!

She-Ra and the Princess of Power – seizoen 5 – 15 mei

Ook hier kijk ik enorm naar uit. De eerste vier seizoenen vond ik erg tof, het wordt elke keer beter. Misschien dat ik nog de serie opnieuw ga kijken, zodat ik helemaal mijn geheugen heb kunnen opfrissen voor het volgende seizoen!

Crazy Rich Asians – 21 mei

Een film waar ik ontzettend veel van hoorde toen die in de bioscoop uitkwam, nu kunnen we hem zien op Netflix!

Bad Neighbours – 22 mei

Het tweede deel kwam al op 1 april uit, maar blijkbaar hebben veel mensen het eerste deel nog niet gezien. Nou, vanaf 22 mei kan dat!

Disney+

Disney Gallery: The Mandalorian – 4 mei

Een documentaire over The Mandalorian! Hoe het gemaakt is, maar ook in gesprek met de makers en de cast. Lijkt me erg leuk om te zien, helemaal omdat je in de trailer al indrukwekkende beelden ziet van de manier van opnames.

Star Wars Episode IX: The Rise of Skywalker – 5 mei

Ook kunnen Star Wars fans de laatste film van de saga gaan zien. Ik heb wat gemixte gevoelens over deze film (lees hier mijn recensie), maar ik raad je zeker aan om hem te zien mocht je dat nog niet gedaan hebben.

Night at the museum – 26 mei

Een film die ik redelijk ben vergeten, maar die ik wel erg leuk vond. Misschien is het het waard om opnieuw te bekijken? Wie weet!

Maleficent: Mistress of Evil – 29 mei

Tot slot het vervolg op Maleficent. De eerste film vond ik wel oké en was verbaasd dat er een vervolg van kwam. Mijn fangirl vond het een prima film in de bioscoop, dus in mei ga ik hem ook maar kijken!

Dit zijn de releases waar ik naar uitkijk in de maand mei. Wat hoop jij zeker te gaan zien? Laat het me weten!

2 reacties

  1. Crazy Rich Asians viel mij geloof ik enorm tegen. Tag is wel erg leuk. 🙂

    1. Tag hoop ik snel te gaan kijken! En ben benieuwd of ik Crazy Rich Asians wel leuk ga vinden 🙂

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.