Serie en Film Releases Juni 2021

Hoewel het in juni warmer gaat worden door de aankomende zomer, is er nog genoeg reden om je favoriete streamingsdienst of de bioscoop (hopelijk eindelijk weer open!) te bezoeken. Er is genoeg leuks om naar uit te kijken, dus pak de popcorn er maar alvast bij!

Netflix

The girl on the train – 1 juni

Een film die ik nog steeds niet gezien heb, en dat terwijl hij een paar keer op Netflix is verschenen. Wellicht ga ik hem dan nu eindelijk zien? Wie weet!

Pretty Guardian Sailor Moon Eternal The Movie – 4 juni

Toevallig zijn mijn fangirl en ik bijna klaar met de remake van Sailor Moon (we kijken het tussen gruwelijke afleveringen van Attack on Titan door zodat we wat luchtigs zien), dus dit is de ideale planning. Wie weet dat ik nog een recensie plaats over de anime, aangezien het toch vrij gedateerd is (iets met een irritante hoofdpersoon, consent en een jaloezie rondom incest???). Na de anime kunnen we dus meteen door met deze film!

Feel Good – Seizoen 2 – 4 juni

Feel Good had een verbazingwekkend goed eerste seizoen, een semi-waargebeurd verhaal over een comedian met drugsproblemen en worstelingen rondom hun geslacht. Ik ben heel benieuwd naar het tweede seizoen, dus die ga ik snel kijken als die online komt!

Sweet Tooth – Seizoen 1 – 4 juni

Deze serie krijgt al erg positieve recensies, een serie gebaseerd op een DC-comic die onder andere is gemaakt door Robert Downey Jr. Ik ben hier ook erg benieuwd naar, dus laat maar komen!

Joker – 5 juni

Joker keek ik twee jaar geleden in de bioscoop, wat een goede film is dat! Mochten mensen weer kippenvel willen krijgen door verbluffend acteerwerk, kan je in juni dus Joker gaan zien.

Too Hot To Handle – seizoen 2 – 23 juni

Dit is een hele debiele reality show over tien jongvolwassenen die naar eigen zeggen een seksleven hebben vol partners, maar dan worden ze in een resort gezet en mogen ze geen seksuele handelingen verrichten. Ze kunnen een geldpot winnen van 100000 dollar, tenzij mensen met elkaar flikflooien… Het is zo dom dat het vermakelijk is, dus hiervoor ga ik nog wel zitten.

The Seven Deadly Sins: Dragon’s Judgement – seizoen 1 – 28 juni

Een film van The Seven Deadly Sins komt eraan. Het is eventjes geleden dat ik afleveringen zag, en als het goed is moet er ook een nieuw seizoen gaan verschijnen op Netflix. Dit is dus een fijn tussendoortje waarin je alle personages kan zien!

Disney+

Raya and the Last Dragon – 4 juni

Eindelijk komt deze film nu online voor alle abonnees, wat heb ik hier zin in! Het liefst had ik deze film in de bioscoop gezien, maar nu ga ik hem gewoon thuis kijken. De reacties tot nu toe zijn zeer lovend, dus ik denk dat ik dat ook ga zijn!

Loki – seizoen 1 – 9 juni

De nieuwe Marvel-serie van Loki komt uit, een veelgeliefd personage uit het Marvel-universum. Volgens mij wordt deze serie lekker gek, hier heb ik onwijs veel zin in! Voortaan kunnen we dus uitkijken naar elke woensdag wanneer een nieuwe aflevering verschijnt.

Luca – 18 juni

Een film die de bioscopen over slaat en meteen op Disney+ verschijnt is dit Italiaanse avontuur over zeewezens die boven water het land verkennen. Ziet er heel kleurrijk, zomers en leuk uit, hier ben ik erg benieuwd naar!

Crunchyroll

Op animegebied valt het nu wel mee, maar wekelijks kijk ik wel naar een nieuwe aflevering van My Hero Academia. Daarnaast lijken To Your Eternity en So I’m a Spider, So What? ook erg leuk, dus wie weet dat ik daar nog een poging aan ga wagen.

Bioscoop

Op moment van schrijven is het nog niet 100% zeker, maar het lijkt erop dat de bioscopen weer open gaan. Feest! Dan komt ook meteen Demon Slayer: Mugen Train uit, die vele records heeft verbroken qua bioscoopbezoeken in Japan. Ik vond Demon Slayer echt tof, dus ik ben erg benieuwd naar de film!

A Quiet Place Part Two -17 juni

A Quiet Place is echt ontzettend spannend, en gaat over een apocalyptische wereld waarin aliens iedereen vermoorden. Hoe ze je opsporen? Door geluid. De eerste film was heel spannend, dus het vervolg zou ik ook wel willen zien!

Chaos Walking – 24 juni

Dan hebben we nog Chaos Walking, gebaseerd op de Chaos-trilogie van Patrick Ness. Deze trilogie vond ik echt fantastisch en ik ben erg benieuwd hoe de verfilming gaat zijn. Hiervoor wil ik wel de bioscoop bezoeken!

Dit zijn de films en series die bij mij op de radar staan. Heb ik nog wat gemist? Laat het me weten!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.