Serie + Film Releases April 2021

Jammer genoeg zullen we niet snel veel uitjes kunnen maken, maar gelukkig weten streamingsdiensten wel wat series en films uit te brengen of online te zetten zodat we onze eigen bioscoop nog kunnen meemaken. Hoewel het nog vrij rustig is qua releases, is er genoeg om naar uit te kijken.

Netflix

The Way of the Househusband – seizoen 1 – 8 april

Dit is een anime over een man die eerst bij de Japanse maffia (yakuza) zat, maar vervolgens een leventje heeft als huisvader. De animatiestijl is niet heel denderend, maar het ziet er wel aardig grappig en luchtig uit.

Thunder Force – 9 april

Een nieuwe Netflix Original, waarin twee vrouwen superkrachten krijgen waar ze nog hard aan moeten werken. Ziet er in ieder geval erg grappig uit, dus die wil ik sowieso gaan kijken!

Love and Monsters – 14 april

Een spannende maar waarschijnlijk ook een grappige film met Dylan O’Brien, waarin de aarde wordt geterroriseerd door afschuwelijke monsters. De hoofdpersoon gaat op zoek naar zijn vriendin, maar kan hij haar vinden zonder verscheurd te worden door alle monsters? Dit lijkt me een geweldige film, dus deze staat bij mij ook op het lijstje.

The Circle – Seizoen 2 – 14 april

Ik heb het eerste seizoen van The Circle gezien, wat een vrij simpele serie is waarin een groep mensen elkaar niet kunnen zien en op basis van online profielen elkaar moeten beoordelen, terwijl er ook een paar catfish mensen tussen de kandidaten zitten. Het kijkt lekker weg en wekelijks komt een nieuwe aflevering online, dus wie weet dat ik het tweede seizoen ook ga kijken.

Why are you like this – seizoen 1 – 16 april

De trailer van deze serie doet me wat denken aan Sex Education, aangezien het vol queer personages zit. Ik wil het in ieder geval een kans geven, dus ik ga hier in april even voor zitten.

Stowaway – 22 april

Een Netflixfilm met onder andere Anna Kendrick over een ruimtemissie naar Mars, maar welke veel pittiger is dan verwacht. Ziet er erg goed uit, dus deze ga ik tijdens een avondje op de bank zien!

Shadow and Bone – Seizoen 1 – 24 april

Eindelijk de serie van de Grisha-serie! Ik kan niet wachten op dit eerste seizoen, en ik hoop dat er nog velen mogen komen. Hoe zullen ze de twee boekenseries hebben verweven met elkaar, zal alles er net zo tof uitzien als hoe de boeken zijn? Kom maar door met deze serie!

Disney+

Falcon and the Winter Soldier – nieuwe afleveringen

Falcon and the Winter Soldier gaat ook door, ik ben erg benieuwd hoe de serie verder gaat! Hoewel deze personages niet heel dierbaar voor mij zijn, vind ik het wel leuk om meer over ze te weten te komen.

Wakanim en Crunchyroll

Het vijfde seizoen van My Hero Academia gaat beginnen, ik kan niet wachten! Deze is te zien op Crunchyroll, en verder kunnen we nog genieten met Attack on Titan, Log Horizon, Bottom-Tier Character Tomozaki (nog niet gezien, maar lijkt me erg grappig), The Promised Neverland en Wonder Egg Priority (ook nog niet gezien, maar staat op het lijstje).

Het is iets magerder als je kijkt naar de vorige maand, maar alsnog is er genoeg om naar uit te kijken. Mis ik nog een film of een serie, en waar kijk jij enorm naar uit? Laat het me weten!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.