Serie + Film Releases April 2022

De maand april begint bijna, dus dan kan ik weer uitkijken naar een hoop nieuwe films en series. Ik zet ze deze keer voor je op een rij, en dit keer ook met HBO Max erbij! Alleen deze maand kan je nog 50% levenslange korting krijgen op je abonnement, dus sla snel je slag!

Netflix

The Ultimatum: Marry or Move on – seizoen 1 – 6 april

De volgende serie vol relatiedrama, waarin er stellen zijn waarbij de één wil trouwen, en de ander nog twijfelt. In dit experiment (een beetje zoals Temptation Island) gaan de stellen uit elkaar en spreken ze anderen, om vervolgens te bepalen of ze nog bij elkaar willen blijven. Als je houdt van Love is blind, is dit vast ook een serie die je leuk gaat vinden!

Heartstopper – seizoen 1 – 22 april

Eindelijk komt de Netflix adaptatie van Heartstopper eraan, en wat zien de eerste beelden er goed uit! Dit is een heel fijn queer verhaal over twee jongens, waarin ook heftige onderwerpen zoals eetstoornissen worden behandeld. Het is zo’n goede serie voor queer jongeren, ik kan niet wachten om hieraan te beginnen!

Bubble – 28 april

Deze anime lijkt mij zo ontzettend sterk, en de film is gemaakt door producenten die hele bekende anime op hun naam hebben staan! Een film vol actie en prachtige bijzondere beelden van een alternatief Tokyo, hier kijk ik al maanden naar uit!

Disney+

Better Nate Than Never – 1 april

Deze film lijkt mij ontzettend leuk, hierin jaagt een jongen zijn droom achterna om theaterster te worden. Ik heb zelf vroeger op theater gezeten en ik vind de trailer er zo aanstekelijk uit zien, deze wil ik graag snel oppakken!

Bohemian Rhapsody – 1 april

Deze film heb ik nog steeds niet gezien, maar ik hoor er zo veel goede verhalen over! Tijd om hem eindelijk eens te gaan zien.

Moon Knight- seizoen 1 – 6 april

Deze serie wordt een nieuwe Marvelserie over een man die de grens tussen dromen en realiteit minder ziet. De trailer ziet er cool uit, en door Dutch Comic Con heb ik hier nog meer zin in!

HBO Max

The Batman – 18 april

Er is genoeg leuks te zien op HBO Max (zie hier mijn tips), en in april komt The Batman daar al online! Ik heb de film door drukte nog niet kunnen zien in de bioscoop, maar gelukkig kan ik hem dan al snel zien (ik weet namelijk niet of ik de komende weken naar de bioscoop kan). Erg benieuwd naar deze nieuwe versie van Batman!

Bioscoop

The Lost City – 14 april

Deze film lijkt mij ontzettend grappig, en de cast is tot nu toe ook geweldig! Als je even een film wil hebben waarin je hard wil lachen, is dit volgens mij een uitstekende keus. Hiervoor ga ik graag naar de bioscoop!

Morbius – 21 april

De nieuwe Marvel-film met Jared Leto, erg benieuwd naar deze film! Hij lijkt mij ook een stuk spannender en heftiger dan vorige Marvel-films, dus ik zie graag welke kant Marvel hiermee op wil gaan.

Anime

Qua anime kijk ik vooral uit naar Attack on Titan, nu zijn de laatste afleveringen bezig! Deze anime en manga is echt legendarisch, en ik ben zo benieuwd naar de ontknoping. De spanning is zo heftig, en er gaan vast nog een hoop heftige afleveringen komen! Hier ga ik wekelijks naar kijken.

Dit zijn de films en series waar ik zelf erg naar uitkijk. Waar kijk jij erg naar uit? Laat het mij weten in de reacties!

1 reactie

  1. Bohemian Rhapsody <3

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.