Serie + Film Releases Augustus 2020 waar ik naar uitkijk

In augustus is het natuurlijk hartje zomer, maar zijn er genoeg redenen om toch nog de hitte te ontwijken en binnen te zitten met een goede film of een serie. Netflix heeft weer een paar releases op de planning staan, dus hierbij de films en series waar ik zelf erg naar uitkijk! Ook wil ik in augustus de bioscoop wat vaker te bezoeken, dus er is genoeg om naar uit te kijken.

Netflix

De Lego Film – 1 augustus

De Lego Film heb ik gezien toen ik op weg was naar Tokyo in het vliegtuig. Wat een leuke film zeg! Heel kleurrijk, met humor en een erg tof einde waar ik zeer van genoot. Wie weet dat ik hem een keer ga kijken als hij online staat, want het is een zeer vermakelijke film voor jong en oud.

Interstellar – 1 augustus

Interstellar heb ik nog niet gezien, maar lijkt me wel interessant (vroeger had ik een fase als kind dat ik alles wilde weten over de ruimtevaart, dus dit past wel in mijn straatje). Misschien dat ik deze film dus ga bekijken!

Jupiter Ascending – 1 augustus

Hoewel ik geen goede verhalen hoor over Jupiter Ascending, ben ik toch wel benieuwd naar deze film. Visueel gezien ziet het er heel mooi uit!

Where’s the money – 1 augustus

Deze film schijnt lekker goofy te zijn en met wat humor. Er zitten ook een paar leuke acteurs erin, dus misschien dat ik deze film ook een kans ga geven!

Toradora! – seizoen 1 – 1 augustus

Toradora zou ik op het eerste gezicht niet snel oppakken (ziet er iets te romantisch en rustig uit), maar ik vind het heel tof dat Netflix steeds weer meer anime op hun platform brengt, dus het zou zo maar kunnen dat ik dit seizoen even ga bingen.

Connected – seizoen 1 – 2 augustus

Connected is een documentaire van een wetenschapper die vertelt over alle connecties die we met de wereld hebben. Volgens mij een vrij veelzijdige documentaire, lijkt me leuk om te zien!

The Seven Deadly Sins – seizoen 4 – 6 augustus

The Seven Deadly Sins vind ik echt een heel toffe anime, dus het volgende seizoen ga ik uiteraard bekijken!

Tales of Arcadia: Wizards – 7 augustus

Ik ben een groot fan van Tales of Arcadia (Trollhunters en 3Below), en nu komt dan eindelijk het volgende en laatste verhaal uit! Ik ben zo benieuwd naar deze serie, want oude bekenden zullen terugkeren. Ik ben er helemaal klaar voor, laat maar komen!

A Star is Born – 20 augustus

Mijn fangirl had deze film in de bioscoop gezien en ze was er heel enthousiast over. Nu moet ik de film nog zien, dus in augustus kan ik hem van mijn lijstje afstrepen!

Great pretender – season 1- 20 augustus

Nog een anime die op Netflix verschijnt, die lijkt af te spelen in California. Ik weet er nog weinig vanaf, maar ik denk dat ik er gewoon fris induik en het ga uitproberen! De stijl ziet er in ieder geval heel helder en strak uit.

Smallfoot – 20 augustus

Een winterse film in augustus? Waarom ook niet! Ideaal om met een kind te kijken (of juist met je kinderlijke zelf).

Bioscoop

The Secret Garden – 12 augustus

Een boekverfilming van een vrij oud boek, welke er heel mooi uitziet! Mijn moeder had mij het boek getipt, dus ik hoop met haar naar deze film te gaan.

The New Mutants – 27 augustus

Deze film staat nu nog op 27 augustus, maar kan ook uitgesteld worden (zo zijn Tenet en Mulan uitgesteld), maar ik heb niet veel hoop voor deze film. Hij is flink uitgesteld voordat hij af was, en zelfs de release in de bioscoop wordt ook uitgerekt. Maar goed, het is Marvel, dus het een kans geven doe ik wel!

Dit zijn de releases qua films en series voor augustus. Disney+ schijnt niet echt wat nieuws te hebben, jammer! Nu is het nog maar de vraag of films daadwerkelijk in de bioscoop gaan uitkomen, ik hoop het in ieder geval! Welke films en series wil jij graag gaan zien? Laat het me weten!

2 reacties

  1. Aaaaah, als je Interstellar nog niet hebt gezien moet je dat zeker doen, die film is zo goed (zoals alles van Nolan)!

    1. Ah goed om te horen! 🙂

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.