Serie + Film Releases December 2021

De maand december is begonnen, een maand waarin we vermoedelijk vaak thuis op de bank zitten. Streamingsdiensten helpen deze tijd makkelijk door te komen, want er staan genoeg nieuwe films en series op de planning! Ik laat je graag weten welke series en films op mijn lijstje staan om te lezen. Voor complete lijstjes met releases voor streamingsdiensten, raad ik je aan om Streamwijzer te bekijken.

Netflix

Lost in Space – seizoen 3 – 1 december

Het is een tijdje terug dat ik deze avontuurlijke sciencefiction-serie keek, maar ik ben in ieder geval benieuwd naar het derde en afsluitende seizoen. Netflix pompt aardig wat geld in deze serie, dus hopelijk stelt het einde niet teleur!

Spider-Man: Far From Home – 1 december

Ter voorbereiding op de nieuwe Spider-Man film, kunnen we de vorige nog even snel bekijken op Netflix! Ik heb zelf erg genoten van deze film, dus hij is het herkijken wel waard.

Single all the way – 2 december

Een heerlijke kerstfilm komt eraan, waarin twee vrienden op familiebezoek gaan, terwijl de familie van een van de twee hem wil koppelen aan een nieuwe liefde. Hij gaat op blind dates, maar horen zijn beste vriend en hij niet een koppel te worden? Dit wordt vast een mooie diverse film waar je een gelukkig kerstgevoel van krijgt, die ga ik bekijken!

Undercover – seizoen 3 – wekelijks nieuwe afleveringen

Ik loop nog even achter met de nieuwe afleveringen van Undercover, maar die wil ik zeker nog gaan zien! Wekelijks komt een nieuwe aflevering online, en ik ben benieuwd naar alle nieuwe misdaad zaken en natuurlijk Ferry!

Titans – seizoen 3 – 8 december

Ik heb alleen het eerste seizoen van Titans gezien, maar ik weet nog niet zeker of ik verder ga met de serie. Het derde seizoen komt er in ieder geval aan, dus laat vooral weten of het de moeite waard is om verder te kijken!

Asakusa Kid – 9 december

Aangezien ik een echte fan ben van Japanse cultuur, wil ik af en toe ook Japanse producties bekijken. Asakusa Kid gaat over een opkomende comedian in Tokyo, en die wil ik wel graag gaan zien! Japanse humor is ook heel anders dan de humor die we hier gewend zijn, dus ik ben benieuwd wat deze film gaat brengen.

The Unforgivable – 10 december

Een nieuwe Netflixfilm met Sandra Bullock, die na 20 jaar gevangenisstraf eruit komt, maar nooit vergeven lijkt te raken. Klinkt als een schokkende film vol drama, dus die komt op het lijstje.

The Witcher – seizoen 2 – 17 december

Yes, het nieuwe seizoen van The Witcher komt eraan! We hebben er even op moeten wachten, maar dat is het hopelijk helemaal waard. Ik ga er in ieder geval snel voor zitten, want ik kan niet wachten om hem te zien!

Don’t look up – 24 december

Een nieuwe film met Jennifer Lawrence en Leonardo DiCaprio, die twee wetenschappers spelen die een komeet hebben gevonden die de aarde kan vernietigen, alleen wil niemand naar hun schokkende ontdekking luisteren. Zowel spannend als grappig, die ga ik zeker zien!

Disney+

Encanto – 24 december

Ook Disney+ zorgt ervoor dat je tijdens de decembermaand wat kan zien. In de bioscoop draait nu Encanto, maar hij verschijnt binnenkort ook al op de streamingsdienst! Deze kleurrijke film lijkt mij fantastisch, dus dat is een mooi kerstcadeautje.

Hawkeye – wekelijks nieuwe afleveringen

Hawkeye nadert zijn einde in deze serie, en zijn opvolgster komt eraan! De eerste twee afleveringen vond ik prima, maar nog niet echt denderend. Het is een film die zich afspeelt rondom kerst, dus dat geeft meteen een feestelijk Marvelgevoel!

The Book of Boba Fett – seizoen 1 – 29 december

Nadat Boba Fett terugkeerde in The Mandalorian, is er nu ook een serie gemaakt over deze anti-held. Zo kunnen we het wachten op de Mandalorian (nou ja, het wachten op Grogu, want daar wachten we allemaal op) even overbruggen. Heel benieuwd wat ze hiervan hebben gemaakt!

Bioscoop

Spider-Man: No Way Home – 16 december

De nieuwe Spider-Man komt eraan, en ik kan niet wachten om hem te zien! De trailer bezorgde me al kippenvel, dus dit wordt vast een razendspannende Marvelfilm vol actie. Snel maar kaartjes reserveren, want met de huidige bioscooptijden wordt het wat lastiger om hem te zien!

Anime

Demon Slayer – seizoen 2 – wekelijks nieuwe afleveringen

Qua anime ben ik zelf niet enorm veel aan het kijken, er zijn in ieder geval nieuwe afleveringen van Demon Slayer. Helaas hebben ze exact dezelfde verhaallijn als de film Mugen Train, dus die eerste afleveringen zijn wat overbodig.

Dit zijn de releases van december die ik graag wil gaan zien. Zit er wat leuks voor jou tussen, of ben ik nog een serie of film vergeten? Laat het me weten!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.