Serie + Film Releases Februari 2022

De bioscopen zijn weer open, hoezee! Dat betekent dat we naast een avondje thuis op de bank met een streamingsdienst, nu ook weer een bezoek kunnen brengen aan de bioscoop. Genoeg mooie series en films die gaan verschijnen de aankomende maand, ik laat ze graag aan je zien!

Netflix

Raising Dion – Seizoen 2 – 1 februari

Deze serie gaat over een jongen die superkrachten krijgt, maar als kleine jongen weet je daar nog echt niet goed mee om te gaan… Het eerste seizoen was vermakelijk, maar ook weer niet om naar huis te schrijven. Mocht ik iets voor tussendoor willen kijken, ga ik starten met het tweede seizoen!

Wonder – 1 februari

De boekverfilming is werkelijk waar prachtig en ontroerend, een mooi verhaal over een jongen met een bijzonder uiterlijk. Hartverwarmende personages, en de boodschap dat je nooit iemand moet beoordelen om zijn/haar/diens uiterlijk.

The Tinder Swindler – 2 februari

Deze documentaire is van de makers van Don’t Fuck With Cats, en gaat over een man die via Tinder ervoor zorgde dat drie vrouwen compleet in de penarie komen. Zij willen hem gezamenlijk stoppen, maar hoe? Klinkt heel absurd, die wil ik bekijken!

Brooklyn Nine-Nine – seizoen 7 – 6 februari

Yes, het nieuwe seizoen van deze hilarische serie komt eraan! We hebben er even op moeten wachten, maar nu kan ik weer genieten van mijn favoriete politieagenten.

Love is blind Japan – seizoen 1 – vanaf 8 februari

In Love is blind zijn er vrijgezelle mensen die in cabines met een potentiële liefde kunnen praten, en mensen mogen elkaar pas zien als ze elkaar ten huwelijk vragen. Bestaat de liefde buiten de cabine er ook? Een interessant concept, en ik ben heel benieuwd hoe de Japanse versie is. Japanners zijn toch iets meer ingetogen en voorzichtig, dus ik denk dat dit hele mooie beelden kan opleveren.

Disenchantment – seizoen 4 – 9 februari

Seizoen 3 wist mij erg enthousiast te maken voor meer afleveringen, en die zijn er nu! Beans is erg grappig en de spanningen in Fairyland lopen hogerop. Deze ga ik snel kijken als hij uit is!

Love is blind – Seizoen 2- vanaf 11 februari

Naast de Japanse versie, is er nu ook het tweede seizoen van USA-variant. Lekker veel drama, erg benieuwd wat voor stellen er nu gaan ontstaan, en of ze uiteindelijk het ja-woord zullen zeggen…

One of us is lying – seizoen 1 – 18 februari

Het eerste boek van Karen M. McManus komt als serie op Netflix, hoezee! Ik ben erg benieuwd naar deze serie, dus deze ga ik met veel plezier kijken. Zouden er verschillen zijn met het boek, zou de ontknoping heel anders zijn? Daar wil ik maar al te graag achter komen!

The Cuphead Show – seizoen 1 – 18 februari

Cuphead is een vrij populaire game, en nu is er zelfs een serie van gemaakt!

Vikings Valhalla – seizoen 1 – 25 februari

Een spinoff van Vikings, een fantastische serie die ik bijna af heb gekeken! Dan kan ik erna lekker door met deze serie.

Disney+

The Book of Boba Fett – seizoen 1 – wekelijks nieuwe afleveringen

Ik moet nog steeds beginnen aan de serie, maar nu er steeds meer afleveringen online staan kan ik ze lekker achter elkaar kijken.

Murder on the Orient Express – 11 februari

Deze film wil ik door de waanzinnige cast dolgraag zien, en nu is het eindelijk zo ver!

The King’s Man – 23 februari

Deze film is helaas niet te zien in de bioscoop door de afgelopen lockdown, maar hij is wel snel te bekijken op Disney+!

Bioscoop

Jackass Forever – 17 februari

Ik denk dat veel bioscoopgangers vooral nu naar films gaan die de afgelopen maanden zouden draaien, maar er staat er nog eentje op de planning, namelijk de nieuwe Jackass-film. Vol stomme pranks en absurde stunts, blijft nog wel grappig om te zien wat voor rare fratsen er worden uitgehaald.

Anime

Op Crunchyroll zijn de volgende nieuwe afleveringen van anime te zien:

  • Kimetsu no Yaiba/Demon Slayer – seizoen 3
  • Attack on Titan – the final season
  • Princess Connect! Re:Dive seizoen 2

De eerste twee series volg ik op de voet, van de derde heb ik het eerste seizoen gezien (maar was niet heel denderend).

Dit zijn de films en series waar ik zelf naar uitkijk. Welke films en series wil jij de aankomende maand zien? Laat het mij vooral weten in de reacties!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.