Serie + Film Releases Juli 2021

Juli komt er weer aan, een maand waarin we waarschijnlijk minder achter de tv schuilen om series en films te kijken door het warmere weer. Ondanks dat weet Netflix, Disney+ en bioscopen ons lekker te maken met wat series en films, dus ik laat aan je zien waar ik zelf erg naar uitkijk!

Netflix

Pokémon Journeys: The Series – deel 1-3 – 1 juli

De nieuwe Pokémonserie komt op Netflix, dat komt goed uit! Ik ben zelf ook bezig in dit seizoen, maar kom er niet op om verder te kijken. Mocht de serie zo ver zijn met online te verschijnen afleveringen kan ik weer de serie volgen, dus hier kijk ik wel naar uit. Zeker als je bijvoorbeeld tekent, is het erg chill om een aflevering van Pokémon op de achtergrond te zetten.

Vikings – seizoen 6 deel 2 – 1 juli

De laatste afleveringen van Vikings komen er aan, en dat komt goed uit! Ik zit zelf halverwege het vijfde seizoen, dus zo hoef ik niet achteraf te balen dat nog niet alle afleveringen online staan.

The Fear Street Trilogy: part 1 1994 – 2 juli

Deze filmtrilogie is van Netflix en gaat over drie tijdperken in een stadje. Ziet er heel goed uit als horror, die wil ik wel gaan kijken!

Resident Evil: Infinite Darkness – seizoen 1 – 8 juli

Veel gamers zijn fan van deze gamereeks, en nu is het geadapteerd als serie! Ze hebben de animatestijl van de game aangehouden, ik weet alleen nog niet zeker of dit echt een topper gaat worden of alleen leuk is voor de gamers. Misschien dat ik een poging ga wagen!

Atypical – seizoen 4 – 9 juli

Yes, het vierde en laatste seizoen van Atypical! Ik vind dit zo’n fijne serie en ik ben erg benieuwd hoe dit verhaal gaat eindigen.

The Fear Street Trilogy: Part 2 1978 – 9 juli

Het tweede speelt zich zestien jaar eerder af, ook leuk deze setting!

Beastars – seizoen 2 – 15 juli

Een erg bijzondere serie met antropomorfische wezens in een samenleving waarin vleeseters hun instincten in moeten houden. Het eerste seizoen wist mij te verrassen, dus ik kijk graag het nieuwe seizoen.

Never Have I Ever – seizoen 2 – 16 juli

Ook hiervan komt het vervolg online, het eerste seizoen vond ik echt heel leuk! Kom naar door met seizoen 2 hoor, hier ga ik voor zitten!

Johnny Test – seizoen 1 – 16 juli

Lekker nostalgisch, deze tekenserie die ik keek toen ik kind was komt naar Netflix!

The Fear Street Trilogy Part 3 1666 – 16 juli

En helemaal terug naar de zeventiende eeuw, dat wordt vast erg spannend vol hekserij.

RuPaul’s Drag Race seizoen 13 – 17 juli

Yes, het recente seizoen van RuPaul komt op Netflix! Ik weet helaas al wie er wint, maar dat maakt het vast minder leuk.

Sexy Beasts – seizoen 1 – 21 juli

Een bizar concept, maar ook best leuk. Singles mogen met elkaar op date en wie weet is er een match, maar met een plottwist. Iedereen wordt namelijk volledig geschminkt als gek dier, waardoor je het uiterlijk van iemand niet kan achterhalen. Je moet dus echt een klik hebben, en niet je liefde baseren vanuit uiterlijk. Erg interessant!

Trollhunters: Rise of the Titans – 21 juli

De Trollhunters-saga wordt met deze film afgesloten, spannend! Echt een hele toffe franchise, jammer dat er nu een einde aan komt.

Rocketman – 31 juli

Deze film zag ik bij een buitenbioscoop, zeker een aanrader als je fan bent van deze artiest.

Disney+

Loki

Er komen wekelijks op de woensdag afleveringen van Loki online. Tot nu toe erg leuk, ik kan niet wachten op meer!

Bioscoop

Black Widow – 7 juli

Eindelijk verschijnt deze film in de bioscoop, de prequel van Black Widow! Hier moesten we meer dan een jaar langer op wachten, maar nu is het eindelijk zo ver.

Luizenmoeder de film – 28 juli

Luizenmoeder vond ik zelf een hele leuke serie vol typische basisschool-situaties, ik ben erg benieuwd of de film ook erg leuk gaat zijn.

Dit zijn de nieuwe releases waar ik naar uitkijk, vooral Netflix gaat er tegenaan! Waar kijk jij enorm naar uit, heb ik nog iets gemist? Laat het me weten!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.