Serie + Film Releases Maart 2022

Netflix

The Weekend Away – 3 maart

Een spannende thriller, gebaseerd op een bestseller. Ziet er spannend en mysterieus uit, die kan ik gaan kijken tijdens een avondje op de bank!

Pieces of her – seizoen 1 – 4 maart

Dit keer een serie, maar klinkt ook weer als een spannende thriller vol mysterie rondom een moeder die een criminele kant lijkt te hebben.

The Adam Project – 12 maart

Ja hoor, een nieuwe film met Ryan Reynolds! Dit keer over een jongen die zijn toekomstige zelf ziet, inclusief science-fiction elementen! Ziet er erg gaaf uit, dus daar ga ik zeker voor zitten. Het is een van de laatste films met Ryan, want hierna doet hij een stapje terug met acteren.

Windfall – 18 maart

Alweer een thriller waarin een jong koppel bij hun vakantiebestemming worden beroofd door een man. Erg toffe acteurs (Jason Segel, Lily Collins en Jesse Plemons), klinkt erg goed!

Disney+

How I Met Your Father – Seizoen 1 Episode 1 – 9 maart

Hillary Duff gaat wellicht stralen op deze spin-off serie van How I Met Your Mother, die mij best grappig lijkt! Ik heb erg genoten van de originele serie, dus ik ben benieuwd wat hierbij komt kijken.

Turning Red – 11 maart

Deze film lijkt mij ontzettend leuk, helemaal omdat mijn favoriete dier een kleine panda is. Die ga ik zeker zien!

Ice Age: Adventures of Buck Wild – 25 maart

Ik vind de Ice Age films erg leuk (de eerste film blijft de beste), en Buck Wild vond ik een leuke toevoeging aan de historische wereld. Deze film kijk ik dan ook maar al te graag!

Moon Knight – Seizoen 1 Episode 1 – 30 maart

Een nieuwe serie van Marvel! Ik heb hier nog weinig over opgezocht, dus ik laat het allemaal op mij afkomen. Heel benieuwd wat dit nieuwe personage graat brengen in het universum van Marvel!

Anime

Qua anime kijk ik momenteel niet veel, maar in maart zijn er weer wekelijks afleveringen van het laatste seizoen van Attack on Titan! Tot nu toe vind ik het ijzersterk, en ben ik zeer benieuwd hoe ze dit verhaal gaan laten eindigen. Ik zit elke week weer vastgekluisterd voor de tv!

Bioscoop

Sonic 2 – 30 maart

De eerste film vond ik nog verbazingwekkend leuk, maar nogal een rustige introductie. In deel 2 zijn er veel meer personages te zien, dus ik denk dat het dan heel spectaculair kan worden! Deze ga ik misschien nog wel zien in de bioscoop.

Dit zijn de films en series waar ik zelf erg naar uitkijk. Heb ik nog iets gemist? Laat het vooral weten, dan heb ik nog meer kijkvoer voor de komende maand!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.