Serie + Film Releases November 2021

Het wordt kouder en kouder in Nederland, dus dat betekent dat we ook genoeg redenen hebben om thuis veel films en series te kijken. In november komt genoeg leuks online en in de bioscoop, dus ik wens je alvast veel kijkplezier met deze films en series!

Netflix

Tiger King – seizoen 2 – 17 november

Een vervolg op een bizarre documentaire, ik vraag me af wat de makers hebben verzonnen om meer te vertellen over deze dierenverblijven. Kan het nog schokkender dan voorheen? Ik ga hem in ieder geval kijken!

Cowboy Bebop life action – seizoen 1 – 19 november

De anime waarop deze serie is gebaseerd heb ik nog niet gezien, maar de trailers rondom deze serie zijn zo grappig en apart dat ik de anime voor die tijd nog wil uitproberen. Dit kan nog eens een geslaagde anime adaptie worden, en dat is heel zeldzaam!

Undercover – seizoen 3 – 21 november

Een nieuw seizoen van Undercover komt eraan! e eerste twee seizoenen vond ik verrassend goed, dus hier kijk ik erg naar uit.

Disney+

Home Sweet Home Alone – 12 november

Een remake van Home Alone, ik weet nog niet wat ik hiervan moet denken… De trailer ziet er nog redelijk grappig uit, maar na de eerste twee films ging deze franchise keihard bergafwaarts…

Jungle Cruise- 12 november

Nu is deze film ook te zien als normale abonnee, ik ben erg benieuwd naar deze film met de Rock!

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings – 12 november

In mijn recensie kan je lezen hoe geweldig ik deze Marvelfilm vind, ik wil hem zeker nog een keer kijken!

The World According to Jeff Goldblum – Seizoen 2 – 12 november

Het eerste seizoen vond ik best leuk, want Jeff Goldblum zet elke aflevering weer iets unieks in de spotlight.

Hawkeye – seizoen 1 episode 1 – 24 november

De nieuwe Marvelserie komt eraan, waar we afscheid gaan nemen van Hawkeye omdat de acteur zelf erg controversieel is. Ik ben benieuwd naar zijn opvolger!

Anime

Op Wakanim gaat Mushoku Tensei verder, ik wist niet dat het eerste seizoen nog verder doorging! Op Crunchyroll is het nieuwe seizoen van Demon Slayer te bekijken,

Bioscoop

The Eternals – 3 november

De nieuwe Marvelfilm komt eraan, eentje met veel nieuwe superhelden. Een grote cast, maar ik weet nog niet wat ik hiervan ga vinden. Het is nog iets te chaotisch, maar wie weet kan het veel nieuwe dingen opleveren voor het Marvel Universum!

Ghostbusters: Afterlife – 18 november

Ik heb vroeger geen Ghostbusters gezien, maar deze trailer weet mij juist enorm aan te spreken! Wie weet dat ik hiervoor nog naar de bioscoop ga.

Encanto – 24 november

Een nieuwe animatiefilm van Diney, die ziet er mooi uit! Als het goed is omt de film ook snel online op Disney+, dus aan jou de keus of je de film in de bioscoop gaat kijken. Hij ziet er wel zo kleurrijk uit, dat zou vast mooi zijn op het grote doek!

Dit zijn de films en series waar ik erg naar uitkijk. heb ik nog wat gemist, of heb je nog een tip? Laat het me weten in de reacties of op social media!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.