Serie + Film Releases Oktober 2021

De herfst is begonnen, dus dat betekent dat de temperaturen al wat gaan afnemen. Genoeg reden om lekker op de bank te zitten met een goede film of serie, dus in oktober is er genoeg te zien op streamingsplatformen en de bioscoop. Veel films en series die je kan gaan zien in oktober, dus er is genoeg te melden!

Netflix

Seinfeld – seizoen 1-9 – 1 oktober

Seinfeld is volgens mij een aardig populaire serie, maar ik weet nog niet of ik het zo grappig ga vinden. Het is namelijk een vrij oude serie, dus ik denk dat de humor wat achterhaald gaat zijn. Heeft iemand al ervaringen met deze serie? Laat het me weten, want ik twijfel nog of ik deze serie een kans ga geven.

The Seven Deadly Sins: Cursed by Light – 1 oktober

Een nieuwe film van The Seven Deadly Sins, een anime die gaandeweg de seizoenen steeds minder wordt… Misschien weet deze film de franchise een oppepper te geven!

Sexy Beasts – seizoen 2 – 7 oktober

Het eerste seizoen van deze bizarre datingshow was niet altijd geslaagd, maar het kijkt makkelijk weg. Ik denk dat we dit nog tijdens een simpel avondje wel gaan kijken, maar echt een succes is het niet.

Pokémon The Movie: Secrets of the Jungle – 8 oktober

De nieuwe Pokémonfilm verschijnt rechtstreeks op Netflix, hoe tof! De serie (Pokémon Journeys) is tot nu toe vermakelijk, dus ik ben benieuwd hoe deze film gaat worden. De trailer ziet er qua animatie echt erg mooi uit (een hele verbetering als ik kijk naar de oude films), dus deze wil ik snel gaan zien!

You – seizoen 3 – 15 oktober

Het nieuwe seizoen van You komt uit! Een erg spannende en creepy serie over een stalker die obsessief is rondom de vrouwen die hij aantrekkelijk vindt, deze serie wist mij vaak genoeg te verrassen. Nu heeft Joe een baby, dus ik ben erg benieuwd hoe erg het verhaal uit de klauwen gaat lopen.

Birds of Prey – 17 oktober

Deze geweldige film over Harley Quinn verschijnt op Netflix! Ik heb de film nog gezien in de bioscoop, dus mijn recensie kan je hier lezen. Hij is echt de moeite waard om te zien, dus ga dat zien!

Locke & Key – seizoen 2 – 22 oktober

Hoewel ik wat vergeten ben rondom het eerste seizoen van deze serie, wil ik nog wel het tweede seizoen oppakken. Het einde gaf mij namelijk wat vraagtekens, maar wellicht dat het tweede seizoen mijn verwachtingen weet te overtreffen.

The Office US – seizoen 1-9 – 23 oktober

Ik hoor veel goede verhalen van The Office, dus ik ga deze zeker kijken. Ik heb wel weer zin in een komedie-serie waarvan je vaak weer een aflevering van kan zien, dus deze staat op mijn lijstje voor oktober!

Army of Thieves – 29 oktober

Dit is een prequel op de zombiefilm Army of the Dead, welke ik ook heb gezien. Dan kan de prequel niet ontbreken!

Disney+

Only Murders in the Building – seizoen 1 – wekelijks nieuwe afleveringen

Deze serie is tot nu toe echt fantastisch, een detective met onder andere Selena Gomez vol plottwisten en humor. Ik kijk standaard op de dinsdag naar deze serie, dus hier kijk ik erg naar uit!

Black Widow – 6 oktober

Vanaf 6 oktober is Black Widow voor alle abonnees te zien. Ik heb hem gezien in de bioscoop en vond hem erg goed, dus ik wens je alvast veel kijkplezier!

What If…? aflevering 9 – 6 oktober

De laatste aflevering van What if komt uit, een serie vol alternatieve Marvel-universums. Lekker gevarieerd, ik heb me er enorm mee vermaakt!

Bioscoop

The Addams Family op avontuur – 6 oktober

Nu is er een animatiefilm over de Addams Family, die op vakantie gaan en genoeg avonturen meemaken. De trailer ziet er wel grappig uit, hoewel ik zelf weinig nostalgie vol rondom deze franchise.

Ron’s Gone Wrong – 13 oktober

Deze film heb ik pas ontdekt, maar lijkt mij ontzettend leuk! Het gaat over een onpopulaire tienerjongen die net als zijn klasgenoten een B-Bot krijgt, een robot die je beste vriend is. Zijn robot is alleen niet zo zoals alle andere robots en vertoont wat errors. Waarschijnlijk een hartverwarmende film voor het gezin!

Venom 2: Let there be Carnage – 21 oktober

We hebben voorlopig een nieuwe datum voor Venom, ik kan niet wachten om deze film te zien! Het ziet er weer erg spannend uit, en met deze acteurs komt het vast goed.

Dit zijn de films en series voor de aankomende maand. Wat hoop jij te gaan zien, of heb ik nog wat gemist? Laat het me weten!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.