Serie + Film Releases September 2021

De zomer nadert zijn einde en de zomervakantie is bijna over. Scholen, universiteiten en hogescholen beginnen weer, en iedereen is druk aan het werk. Daarnaast zorgen streamingsplatformen en bioscopen ervoor dat we nog genoeg kunnen ontspannen, want er komen genoeg leuke films en series aan! Ik heb de series en films die mij tof lijken in een rijtje gezet, zodat jij naar veel nieuwe dingen kan uitkijken. Zo kom je die eerste weken na de vakantie wel door!

Netflix

Q-Force – seizoen 1 – 2 september

Toen ik de eerste teaser hiervoor zag, was ik wat huiverig. Deze serie lijkt vol stereotypes te zitten qua queer community, maar aan de andere kant is de trailer wel wat grappiger en laat het wat meer van het verhaal zien. Wie weet dat ik het een kans ga geven!

Into The Night – seizoen 2 – 8 september

Het eerste seizoen van Into The Night was een aangename verrassing. Veel nationaliteiten, een spannend plot en genoeg conflicten tussen personages. Ik ben erg benieuwd naar seizoen 2, dus daar kan ik in september van genieten!

Kate – 10 september

Deze film ziet er erg spannend en actievol uit, en speelt zich ook nog eens af in Japan. Die wil ik hoe dan ook gaan zien!

Nightbooks – 15 september

Deze film ziet er ook weer lekker scary uit, waarbij twee kinderen willen ontsnappen uit het huis van een heks. Ik heb nog wel veel vragen na het zien van de trailer, maar het heeft in ieder geval veel potentie.

He-Man and the Masters of the Universe – seizoen 1 – 16 september

Een remake van He-Man die er eigenlijk best leuk uit ziet, dit overtreft mijn (lage) verwachtingen!

Sex Education – seizoen 3 – 17 september

Eindelijk komt het derde seizoen van Sex Education eraan, wat heb ik hier toch veel zin in! Daarbij komen er ook boeken aan van uitgeverij Moon, zodat we nog meer kunnen genieten van deze serie.

Disney+

Dug Days – 1 september

De hond uit Up krijgt nu een eigen special, dit was echt een van mijn favoriete films! Het is ook nog eens een serie, hier heb ik erg veel zin in.

What if – wekelijks nieuwe afleveringen

De eerste paar afleveringen van What if vond ik erg leuk en gevarieerd, dus ik kijk erg uit naar de volgende afleveringen in deze serie.

Star Wars: Visions – 22 september

Zeven anime studio’s hebben afleveringen gemaakt over het Star Wars universum, heel bijzonder om te zien! Het is heel anders dan de real life action en animatieseries in dit universum, dus ik ben heel benieuwd hoe dit Japanse perspectief de franchise gaat aanvullen.

Anime

Op Crunchyroll kan je nieuwe afleveringen gaan zien van My Hero Academia en To Your Eternity. Die eerste kijk ik wekelijks, en de tweede wil ik nog graag gaan kijken. Verder zijn er ook nieuwe afleveringen van My Next Life as a Villainess: All Routes Lead to Doom X, welke ik ook kijk.

Bioscoop

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings – 1 september

De nieuwe Marvel superheld nadert het doek, ik kan niet wachten op deze kersverse superheld! Veel Aziatische invloeden en ik vermoed genoeg toffe martial arts scènes. Hiervoor ga ik hoe dan ook naar de bioscoop!

Dune – 16 september

Dune komt uit, een langverwachte film gebaseerd op een sciencefiction boekenreeks. Ik hoor er nu al goede verhalen over, maar de hype is bij nog niet helemaal aanwezig. Maar goed, de film wil ik wel graag gaan zien!

Dit zijn de series en films waar ik erg naar uitkijk. Wat staat er bij jou op het lijstje, heb ik nog wat gemist? Laat het me weten in de reacties!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.