Toffe nieuwe series en films die in augustus uitkomen op Netflix

De maand augustus is al een tijdje bezig en Netflix heeft weer een paar toffe films en series uitgebracht, en er komen er nog een paar mooie aan! Namens Streamwijzer kan ik een aantal series en films aanbevelen, deze website heeft ook veel overzichten voor andere streamingsdiensten.

Tom en Jerry de film – 1 augustus

Tom en Jerry keek ik toen ik heel klein was en er is blijkbaar een film van, die nu ook op Netflix staat. Misschien dat ik mijn nostalgische gevoelens nog ga bevredigen door het zien van deze film.

A Monster Calls – 1 augustus

A Monster Calls is een prachtige film en een flinke tranentrekker, gebaseerd op het boek van Siobhan Dowd en Patrick Ness. Ik vond het boek al emotioneel, maar de film is dat zeker ook! Niet aan beginnen zonder tissues bij de hand…

She-Ra seizoen 3 – 2 augustus

Ik heb de eerste twee seizoenen van She-Ra gezien en vond ik best leuk, dus het derde seizoen ga ik zeker kijken! Ze zijn trouwens erg snel met de serie, want volgens mij was het eerste seizoen ook al in 2019 te zien. Een van de makers is Noelle Stevenson, die je wellicht kent van Nimona en Bovenste besties.

Enter the anime – 5 augustus

Deze documentaire gaat over anime, maar ik hoor alleen niet al te positieve verhalen erover, aangezien het vooral een soort reclame is voor de anime die op Netflix staan. Jammer! Maar misschien dat ik wel een poging ga wagen aan deze documentaire, hij is ten slotte maar een uurtje.

It’s kind of a funny story – 16 augustus

It’s kind of a funny story is een geweldige boekverfilming die eerst op Netflix te zien was, maar er jammer genoeg vanaf werd gehaald. Gelukkig is hij nu terug! Deze wil ik zeker weer opnieuw kijken, want het is een hele indrukwekkende film die zowel zielig als hilarisch is.

Tot slot is het derde seizoen van Thirteen Reasons Why te zien in augustus, maar deze wil ik niet kijken door het verschrikkelijke tweede seizoen. Hier ga ik gewoon niet aan beginnen! De trailer verklapt in ieder geval dat een van de scholieren dood is en dit personage vond ik al afgrijselijk, dus ik vind het prima om met deze informatie niet de serie verder te gaan kijken.

Dit zijn de series en films die er in augustus gaan verschijnen waar ik enorm naar uitkijk. Wil je het hele overzicht zien? Kijk dan vooral op Streamwijzer!

Welke film en/of serie wil jij zeker gaan kijken?

1 reactie

  1. Ik vond It’s Kind of A Funny Story als film best tegenvallen, terwijl ik zo genoten heb van het boek. Heb je het ook gelezen?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.