Toffe nieuwe series en films die in juli uitkomen op Netflix

Elke maand kom ik met een lijstje van boeken die de komende maand zullen uitkomen. Streamwijzer.nl is een platform met vele overzichten voor de komende maanden en boden aan dat ik hun overzicht kon gebruiken voor films en series die op Netflix komen te staan. Op deze site kan je het complete overzicht van juli zien, maar ik vertel je graag over de series en films waar ik enorm naar uitkijk of die ik je aanraad, net zoals ik doe op boekengebied! In juli komen er veel leuke films en series uit op Netflix, dus ik vraag me af in hoeverre ik ga genieten van het warme weer…

 

Dark Shadows – film – 1 juli

Dark Shadows heb ik jaren geleden gezien in de bioscoop en vond ik erg vermakelijk. Johnny Depp speelt een vampier die na eeuwen ontsnapt uit zijn graf en in het moderne tijdperk naar zijn oude landhuis gaat. Erg grappig, een vleugje simpel, maar daarom juist erg leuk om weg te kijken!

Stranger Things – Seizoen 3 – 4 juli

We kunnen eindelijk verder in Stranger Things! De afgelopen twee seizoenen vond ik erg spannend, met uitstekende acteurs en het jaren 80 sfeertje is ook heerlijk om te aanschouwen. Gaat dit weer een bingewatch worden? Dat zou zo maar kunnen!

3Below: Tales of Arcadia – Seizoen 2 – 12 juli

Tot nu toe zie ik nog geen trailers online staan, maar 3Below krijgt een tweede seizoen! Dit verhaal gaat over drie aliens die in vermomming op aarde belanden en onopvallend moeten blijven. Dit is een onderdeel van Tales of Arcadia, drie aparte series die zich afspelen in hetzelfde stadje en een beetje in elkaar verweven. Zo raad ik je Trollhunters aan, die is perfect om hiervoor te zien! Ik ben erg benieuwd naar dit tweede seizoen, dus deze hoop ik te gaan zien.

It – film – 24 juli

Ik kan niet helemaal opmaken of dit de nieuwe film is of de oude, maar ik ben sowieso hyped! It is echt een fantastisch en gruwelijk verhaal. De oude film is visueel dan niet perfect, maar wel een klassieker. De nieuwe zou ik ook nog wel een keer willen zien, want die zag ik in de bioscoop en vond ik ontzettend vet! Chapter two wil ik dan ook zeker kijken als deze eind dit jaar uitkomt.

Dit zijn de films en series die ik in juli hopelijk ga checken op Netflix. Het hele overzicht kan je op Streamwijzer zien, net zoals alle overzichten voor bijvoorbeeld Videoland, Ziggo GO en Amazon Prime!

Naar welke film/serie kijk jij enorm uit?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.