Toffe nieuwe series en films die in oktober uitkomen op Netflix

In oktober zijn er weer een paar toffe series en films die online gaan komen op Netflix. Een paar wil ik ook zeker deze maand gaan bekijken, dus dat worden veel bingewatchsessies! Zie hier de titels waar ik zelf erg naar uitkijk. Benieuwd wat er allemaal verschijnt, en wat er op andere streamingsdiensten verschijnt? Dan moet je zeker een kijkje nemen op Streamwijzer.

The Big Bang Theory – seizoen 12 – 1 oktober

In oktober komt het laatste seizoen van The Big Bang Theory op Netflix. Voor mij ideaal, want ik heb de afgelopen maand de vorige seizoenen bekeken. Nu moet ik nog maar een paar dagen wachten op het laatste seizoen! Ik heb geen idee of ik wel afscheid kan nemen van deze personages, maar ik weet zeker dat ik erg snel de serie af heb.

Living Undocumented – seizoen 1 – 2 oktober

Dit is een documentaire over immigranten in de VS, geproduceerd door onder andere Selena Gomez. Een redelijke heftige serie vol onrecht, maar een documentaire die zeker gezien moet worden door vele Amerikanen.

In the tall grass – 4 oktober

Dit is een verfilming van een kort verhaal van Stephen King, waarin mensen in een groot stuk land met hoog gras komen en geen uitweg vinden. Ziet er spannend uit, deze wil ik zeker zien!

Raising Dion – seizoen 1 – 4 oktober

Dit is een serie waar ik echt enorm naar uitkijk! Deze serie gaat over een jongen met vele paranormale krachten zoals teleportatie, levitatie en meer. De trailer ziet er echt veelbelovend uit, dus deze serie hoop ik zeker snel te gaan bekijken!

The Walking Dead – seizoen 9 – 9 oktober

Ik ben zelf halverwege seizoen 7 gestopt met kijken, maar voor de fans: het negende seizoen van The Walking Dead komt op Netflix! Misschien dat ik ooit nog verder ga, maar voor nu heb ik nog niet enorme interesse om verder te kijken.

El Camino: A Breaking Bad Movie – 11 oktober

Zeven jaar geleden keek ik Breaking Bad, een fantastische serie waar ik zeer van genoot. Vele jaren later hebben we een film als vervolg met Jesse Pinkman in de hoofdrol, ik ben zo benieuwd wat hier gaat gebeuren! Ik moet mijn geheugen nog licht gaan opfrissen voor de serie, maar dan ga ik zeker deze film kijken.

Insatiable – seizoen 2 – 11 oktober

Toen de eerste trailer van het eerste seizoen van deze serie uitkwam, was er veel ophef door de fatshaming die erin zou zitten. Nu hoor ik van mensen die de serie een kans gaven dat dit helemaal niet aan bod kwam, dus misschien is deze serie toch het kijken waard. In oktober komt het tweede seizoen uit, dus dan kan je meteen verder!

Shrek – 11 oktober

Een klassiekertje, Shrek komt weer naar Netflix! Een film die ik maar al te vaak kan zien, hij blijft goed!

Back to the Future Part III – 11 oktober

Ik heb de eerste twee films gezien, maar ik ben nooit toegekomen aan de derde film. Nu hoor ik dat deze niet heel goed is, maar misschien dat ik hem deze maand toch een kans ga geven.

Kick-Ass 2 – 11 oktober

Tot slot Kick-Ass 2, een film waarvan ik de vorige film ook al heb gezien. De eerste film vond ik echt heel gaaf, dus het vervolg zou ik ook willen zien. In oktober kan het in ieder geval!

Living with Yourself – 18 oktober

Living with Yourself is me aangeraden door de podcast Geeky Dingen, een film waarin een ongelukkige man (Paul Rudd) zijn DNA kan verbeteren zodat hij de beste versie van zichzelf is. Een vernieuwde hij komt terug naar zijn huis, om vervolgens te zien dat de echte versie van zichzelf ook nog bestaat! Hij is gekloond en moet dus met zichzelf leven, een vrij interessant concept! Deze film hoop ik zeker te gaan bekijken.

Dit zijn de series en films die op Netflix gaan verschijnen en waar ik zeker naar uitkijk. Wat ga jij in oktober zeker zien? Laat het me weten!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.