Toffe nieuwe series en films die in september uitkomen op Netflix

De maand september komt er al bijna aan en Netflix heeft weer een paar toffe films en series op de planning staan! Namens Streamwijzer kan ik een aantal series en films aanbevelen, deze website heeft ook veel overzichten voor andere streamingsdiensten.

The Giver – film – 1 september

Dit is een boekverfilming, dus deze hoop ik te gaan checken! Het lijkt op een goede dystopia, misschien dat ik daarna zo gemotiveerd raak dat ik het boek wil uitproberen.

Inception – film – 3 september

Inception is een van mijn favoriete films, deze film zit zo goed in elkaar en na het einde wil je alleen maar de film nog een keer zien, zodat je kan begrijpen hoe het nou in elkaar zit. In Inception gaat het over dromen en kunnen mensen in elkaars dromen komen. Erg tof en spectaculair verhaal!

Batman Begins – film – 13 september

De eerste van drie toffe Batmanfilms komt op Netflix, nice! Ik heb zelf de dvd, maar wie weet dat ik de film een keer op Netflix ga bekijken.

Disenchantment – seizoen 2 – 20 september

Disenchantment was een serie die eerst vooral veel slappe humor was, maar de laatste paar afleveringen zorgden voor een toffe verhaallijn waardoor ik heel graag het tweede seizoen wil zien! Dat gaat dus zeker gebeuren in september.

Justice League – film – 21 september

Justice League had ik in de bioscoop gezien. Niet de meest spectaculaire film, maar wel tof om vele verschillende DC-superhelden bij elkaar te zien komen. In september kan je hem in ieder geval checken op Netflix!

The Good Place – seizoen 4 – 27 september

The Good Place komt met het vierde (en volgens mij ook laatste) seizoen. Deze serie vind ik ontzettend grappig en heeft een filosofisch randje over het leven na de dood. Ik ben heel benieuwd wat er allemaal gaat komen in dit seizoen!

Ru Pauls Drag Race- seizoen 11

Tot slot komt er weer een seizoen van Ru Pauls Drag Race uit. Ik kijk dit vaak met mijn zusje en dan lachen we onszelf kapot om alle queens. De trailer ziet er in ieder geval spectaculair uit!

Dit zijn de series en films di in september gaan verschijnen en waar ik enorm naar uitkijk. Wil je het hele overzicht zien? Kijk dan vooral op Streamwijzer!

Welke film en/of serie wil jij zeker gaan kijken?

2 reacties

    • Hanneke Zero op september 18, 2019 om 9:39 pm
    • Reageer

    Wat schrijf je goed, erg leuk om je blogs te lezen! Ga zo door 🙂

    1. Dank je wel Hanneke! 🙂

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.