Toffe series en films die in december op Netflix komen te staan

In december is het erg koud, dus genoeg reden om binnen te zitten en te Netflixen! In december komen er weer een paar nieuwe series en films uit op dit platform, dus zet je schrap en zet alvast de popcorn klaar!

Magic for Humans – seizoen 2 – 4 december

Magic for Humans is een hele grappige serie van een hele toffe goochelaar die allemaal trucs doet rondom een bepaald thema. Ontzettend hilarisch, geniale montage en magische trucs!

6 Underground – 13 december

Een actiefilm met Ryan Reynolds? Daar zeg ik geen nee tegen!

The Witcher – seizoen 1 – 20 december

The Witcher is nu zo’n grote hype geworden, dat ik maar al te graag deze serie wil kijken. Dit is een serie gebaseerd op boeken (die ook de inspiratie waren voor games) en wordt nu al bestempeld als de nieuwe Game of Thrones. Kom maar op!

Lost in Space – seizoen 2 – 24 december

Hoewel ik deze serie nog niet heb gezien, lijkt het me wel een hele mooie serie, waarin mensen verdwaald zijn in de ruimte. Heb jij het eerste seizoen al gezien? Laat me vooral weten wat je ervan vond, misschien bekijk ik die dan voordat het tweede seizoen online staat!

You – seizoen 2 – 26 december

Tot slot het tweede seizoen van You, een verhaal van een enorme stalker. Het eerste seizoen was erg akelig en spannend, ik ben heel benieuwd wat de makers van plan zijn in het tweede seizoen.

Dit zijn de films en series die ik hoop te gaan zien in december. Wat staat er voor jou op de planning? Laat het me weten!

1 reactie

  1. The Witcher ga ik misschien proberen… Eigenlijk zei het me niet zoveel voor ik jouw blog las.

    You ga ik sowieso kijken. Ondanks dat ik het eerste seizoen niet zo geweldig vond. Ik ben gewoon te nieuwsgierig naar het vervolg.

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.