Toffe series en films die in november op Netflix komen te staan

Mijn Netflixabonnement wordt maar vaak genoeg gebruikt. Logisch ook, want elke maand verschijnen er weer wat nieuwe titels op Netflix. In november zijn er weer wat releases die ik zeker wil bekijken, dus pak maar alvast je popcorn erbij en bereid je voor op wat bingewatchsessies!

Atypical – seizoen 3 – 1 november

Een dag na mijn verjaardag komt er een iets verlaat cadeautje, namelijk het nieuwe seizoen van Atypical! Naar mijn idee een fantastische serie over een autistische jongen, een mooie mix van humor en drama. Ik keek al een tijdje uit naar het derde seizoen, dus ik ben blij dat die binnenkort op Netflix verschijnt!

Queer Eye: We’re in Japan! – 1 november

Ik heb deze serie nooit gezien, maar ik las ”Japan” en ik was toch wel nieuwsgierig geraakt. De ‘Fab Five’ reizen naar Japan, om daar mensen te helpen zichzelf te vinden. De cultuur in Japan is zo anders dan onze cultuur en ik ben best benieuwd wat voor problemen deze Japanners hebben. Misschien wel het kijken waard!

She-Ra – seizoen 4 – 5 november

She-Ra pompt seizoenen eruit alsof het niks is! Het derde seizoen vond ik erg sterk en ik ben heel benieuwd naar het volgende seizoen, dus hier ga ik ook even goed voor zitten.

The End of the F***ing World – seizoen 2 – 5 november

Het eerste seizoen begon zo vreemd en hilarisch, terwijl het daarna juist erg emotioneel werd. Het eindigde met een enorme cliffhanger, dus ik kan niet wachten op het tweede seizoen!

Let it snow – 8 november

De nieuwe boekverfilming van onder andere John Green! Let it snow is een verhaal met drie verhaallijnen die uiteindelijk bij elkaar komen, met veel bekende acteurs. Echt een film waar je erg blij van kan worden, deze hoop ik zeker te zien om alvast in de winterstemming te komen!

The Dragon Prince – seizoen 3 – 22 november

The Dragon Prince is een fantasyserie vol magie, een serie die ik tot nu toe erg gaaf vind (ondanks de soms wat slordige animatie). Het geeft me veel Avatar-vibes en ik vermoed dat het derde seizoen erg spannend kan worden. Deze ga ik zeker zo snel mogelijk kijken!

Dit zijn de films en series waar ik zelf erg naar uitkijk. Welke films en series wil jij zeker aankomende maand gaan zien? Laat het me weten!

4 reacties

Naar het reactie formulier

  • Merel Kuitert op oktober 30, 2019 om 3:36 pm
  • Reageer

  Ik reageer eigenlijk niet vaak genoeg, maar ik wil toch even zeggen dat ik het zo chill vind dat je dit elke maand weer op een rijtje zet, en ik kijk enorm uit naar de Dragon Prince en the End of the Fcking World!

  1. Ah leuk om te horen Merel, thanks! 🙂 En jaaaaa wordt genieten! En ik zeg het niet vaak genoeg, MAAR IK VIND HET ZO CHILL DAT JE MIJN BLOG LEEST

 1. Queer eye is zeker een aanrader en wat kijk ik ook uit naar seizoen 3 van atypical!

  1. Goed om te horen, dan ga ik misschien dit seizoen maar even bekijken 🙂

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.