Hold My Book #12 Back to school

In Hold My Book vertellen wij (Thequeenofgeek en ik) alles over YA-boeken. Luister naar de nieuwe tips rondom YA-releases, krijg meer te horen over bepaalde boeken en ga achteraf naar de boekhandel om wat YA-parels in huis te slaan. Aangezien het nieuwe schooljaar weer is begonnen, is het hoog tijd om een blik te werpen op de leeslijst op de middelbare school. Welke YA-boeken zijn er op de leeslijst te vinden, zijn er lezers die wel YA-boeken mochten lezen en welke boeken zouden er juist op de leeslijst moeten staan? We vertellen je er alles over in de nieuwe aflevering van Hold My Book!

Naast het beluisteren van de podcast, lijkt het ons erg leuk als je ons kan volgen op social media. Hierbij de linkjes naar onze kanalen, daar kan je met ons in contact komen! Daarbij kan je ons altijd mailen via holdmybookpodcast@gmail.com.

Mocht je een van de boeken die we noemen willen bestellen, doe dat bij voorkeur lokaal! Dit kan via je boekhandel, of via Bazarow waarin je de boekhandel steunt en ook deze podcast (geheel vrijwillig). Een kleine bijdrage ontvangen we als je via deze link bestelt: Bestellen bij Bazarow

Mocht je zelf iemand zijn die graag te gast wil zijn bij de podcast over een bepaald onderwerp, of heb je ideeën over toekomstige gasten die veel kunnen vertellen over YA-boeken? Laat het ons weten, want naast onze eigen plannen voor aankomende afleveringen horen we graag suggesties van onze luisteraars. Daarbij hebben we weer een vraag voor onze luisteraars, voor deze keer is het deze vraag:

Welk boek vond jij ontzettend griezelig?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.