Hold My Book #14 Glinsterende vampiers in de YA-klassieker Twilight

In de maand december besloten we een sfeervolle knusse aflevering te maken, en daar hoort natuurlijk het herlezen en het bekijken van een YA-klassieker bij. We hebben Twilight herlezen en de film opnieuw gezien, en we vertellen je er alles over! Waarom is dit boek een YA-klassieker, wat vinden we er nu van en wat viel ons er op bij deze reread? We hebben genoeg te bespreken in deze aflevering van Hold My Book!

Naast het beluisteren van de podcast, lijkt het ons erg leuk als je ons kan volgen op social media. Hierbij de linkjes naar onze kanalen, daar kan je met ons in contact komen! Daarbij kan je ons altijd mailen via holdmybookpodcast@gmail.com.

Mocht je een van de boeken die we noemen willen bestellen, doe dat bij voorkeur lokaal! Dit kan via je boekhandel, of via Bazarow waarin je de boekhandel steunt en ook deze podcast (geheel vrijwillig). Een kleine bijdrage ontvangen we als je via deze link bestelt: Bestellen bij Bazarow. De Twilight boeken zijn nu te koop in hardcover, dus wie weet kan je deze in huis slaan.

Mocht je zelf iemand zijn die graag te gast wil zijn bij de podcast over een bepaald onderwerp, of heb je ideeën over toekomstige gasten die veel kunnen vertellen over YA-boeken? Laat het ons weten, want naast onze eigen plannen voor aankomende afleveringen horen we graag suggesties van onze luisteraars.

Volgende keer sluiten we het bookish jaar 2021 af, en hebben we de Hold My Book awards! Welke YA-boeken zijn nou echt de toppers? Dat laten we binnenkort weten. Op Instagram kan je in ieder geval meestemmen, zodat we naast onze keuze ook een publiekswinnaar hebben! Daarom horen we van jou graag het volgende:

Wat was het beste boek dat jij in 2021 hebt gelezen?

We horen het graag, en kijk uit naar onze volgende aflevering!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.