Hold My Book #15 De Hold My Book Awards 2021, de beste YA-boeken van het afgelopen jaar!

We naderen het einde van 2021, een jaar waarin er tal van nieuwe boeken zijn uitgebracht. Wat zijn de toppers van het afgelopen jaar, van welke boeken hebben wij en onze luisteraars het meest van genoten? We reiken in deze aflevering onze Hold My Book Awards uit, zo sluiten we het jaar op feestelijke wijze af!

Naast het beluisteren van de podcast, lijkt het ons erg leuk als je ons kan volgen op social media. Hierbij de linkjes naar onze kanalen, daar kan je met ons in contact komen! Daarbij kan je ons altijd mailen via holdmybookpodcast@gmail.com.

Mocht je een van de boeken die we noemen willen bestellen, doe dat bij voorkeur lokaal! Dit kan via je boekhandel, of via Bazarow waarin je de boekhandel steunt en ook deze podcast (geheel vrijwillig). Een kleine bijdrage ontvangen we als je via deze link bestelt: Bestellen bij Bazarow. De Twilight boeken zijn nu te koop in hardcover, dus wie weet kan je deze in huis slaan.

Mocht je zelf iemand zijn die graag te gast wil zijn bij de podcast over een bepaald onderwerp, of heb je ideeën over toekomstige gasten die veel kunnen vertellen over YA-boeken? Laat het ons weten, want naast onze eigen plannen voor aankomende afleveringen horen we graag suggesties van onze luisteraars. We hebben nog een vraag voor de volgende aflevering en deze is als volgt:

Wat is jouw leesvoornemen voor 2022?

We horen het graag, en tot in het nieuwe jaar!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.