Hold My Book #2: Verliefd worden op een bad boy alien zonder shirt? Het gebeurt in Lux!

Hold My Book is een tweemaandelijkse YA-boekenpodcast, gemaakt door mij en Rosanna (The Queen of Geek). Wij delen graag onze liefde voor YA-boeken, en houden er ook van om boeken op te pakken waar we zelf geen enorme fan van zijn, maar wat we wel heerlijk vinden om te lezen. Eens in de maand bespreken we zo’n boek, namelijk de Huis van de Nacht-serie! Althans, dat is wat we wilden doen. Door de huidige maatregelen lukte dit niet helaas, maar we hebben wel een oude aflevering waar onze podcastliefde begon, namelijk een bespreking van Lux 1: Obsidian! Dit deed ik samen met Eline (All the feels), en deze aflevering is nu eindelijk te luisteren op podcastapps zoals Spotify.

Mocht je de boeken wil lezen, koop dan vooral je boek bij de lokale boekhandel, of sites zoals Bazarow. Via deze link krijgen wij daar een klein deel van de opbrengst van zonder dat je er wat van merkt, wat we gebruiken voor de kosten van de podcast. Dit is geheel vrijwillig, en mocht je het geld niet hebben is de bibliotheek altijd nog een goed alternatief zodat je het boek kan lezen.

De vraag die we deze aflevering hebben gesteld is als volgt: Wie is jouw favoriete auteur, en waarom? Jouw antwoord nemen we mee in de volgende aflevering! Je kan ons mailen via holdmybookpodcast@gmail.com, of je kan ons bereiken via de volgende social media kanalen.

Over twee weken zijn we terug met de volgende aflevering in deze podcast! Heb je nog tips, suggesties, opmerkingen of een antwoord op onze vraag van de aflevering? Laat het ons weten in de reacties, via een mailtje of via onze social media kanalen!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.