NerdyFeelsy Chipsgesprekken en Fandomgebrabbel bespreken Lux 1: Obsidian

Onder boekbloggers zijn podcasts nog niet een groot fenomeen. Ik vind een podcast heerlijk: gewoon luisteren naar geklets van wat presentatoren en ondertussen andere leuke dingen doen. Laatst las mijn fangirl Obsidian, een paranormal romance. Ze vond dit boek vrij slecht, maar zo lachwekkend dat het leuk was. Zij genoot dus best wel van dit boek en raadde mij dit boek aan, puur omdat ze mijn reactie wilde weten. Eline (All The Feels) en ik besloten toen dat we een podcast gingen maken waarin we dit boek behandelden, hoewel wij niet heel enthousiast waren…

 

Veel bloggers zijn laaiend over Lux, maar wij dus niet. Waarom? Dat lees je in onze podcast! NerdyFeelsy Chipsgesprekken en Fandomgebrabbel behandelt alles rondom fandoms, onder het genot van wat chips. We vertellen je alles over Obsidian (met spoilers, dus niet luisteren als je Obsidian nog niet hebt gelezen!), zoals het verhaal, personages, de raakvlakken met Twilight en meer.

Nog een lichte toevoeging van Eline: Onze ”favoriete” boekblogger heeft ook een product placement van Pepsi op haar BOEKBLOG. HOE KAN DIT? De auteur weet duidelijk niet wat boekbloggers allemaal niet doen.

We zijn erg benieuwd naar jouw mening van Obsidian. Vond jij het boek wel leuk, zijn er nog dingen waarvan je ons kan overtuigen dat het boek wel geweldig is? Wij horen het graag! En mocht je suggesties hebben voor onderwerpen van nieuwe podcasts, zouden we het maar al te fijn vinden als je die met ons deelt.

Wat vind jij van Obsidian?

4 reacties

Naar het reactie formulier

 1. Hahahaha oh ik moet zo lachen, toen het liedje startte na jullie intro werd mijn zoon helemaal wild omdat dat hetzelfde liedje is van zijn favoriete vrachtwagen filmpje. :’) Wat leuk dat je bent begonnen met een podcast!

  1. Haha, wat grappig! We zochten een royaltyfree liedje, en YouTube bood dit aan. We vonden het zo’n verschrikkelijk nummer, dus dan moet je wel 😂

  • Mirjam op juli 24, 2018 om 11:16 pm
  • Reageer

  Geniaal, erg leuk om naar te luisteren. Meer van dit!

  1. Ik had al zo’n idee dat je de podcast kon waarderen Mirjam, haha! Er gaan zeker meer podcasts komen, dat wordt genieten!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.