NerdyFeelsy Chipsgesprekken & Fandomgebrabbel

De afgelopen tijd hadden Eline (All the feels) en ik een plannetje bedacht. Op Twitter deden we af en toe geheimzinnig, maar nu kunnen we eindelijk ons projectje bekend maken waar we lang over na hebben gedacht! Deze twee boekbloggers hebben een podcast opgestart over boeken, films, series, games en zelfs chips. Een tweede podcast staat al op de planning, want we vinden het erg leuk om te doen!

 

Goed, een podcast dus. Waarom een podcast? Nou, mijn beste lezer, ten eerste ben ik de laatste tijd meer podcasts gaan luisteren. Ik doe vaak huiswerk of ik blog terwijl ik een podcast opzet. Het is heerlijk om een leuk gesprek tussen mensen op de achtergrond te horen als ik ergens mee bezig ben, dus langzamerhand kreeg ik ook aardig veel zin om zelf een podcast te beginnen. Dit zou dan een lekkere nerdy podcast moeten zijn, waar ik met iemand babbel over boeken, series, films, games en nog veel meer! Eline kwam al snel om de hoek kijken, dus uiteindelijk voegden we ook nog toe dat we chips wilden eten onder de podcast, want chips is nu eenmaal hemels. Deze week was het zover, we namen onze eerste podcast op waar we genoeg hebben besproken!

Er waren wat kleine problemen met het geluid aan mijn kant (kan gebeuren de eerste keer), maar de volgende keer zullen we allebei helemaal top te horen zijn! Ik vind in ieder geval dat er lekker veel afwisseling is in de podcast en ik kijk er naar uit om meer podcasts te maken. NerdyFeelsy Chipsgesprekken en Fandomgebrabbel wordt een maandelijkse podcast waarin wij nieuwe boeken, series, films, games en meer bespreken (plus een lekkere chipsreview tussendoor). Heb jij nou een leuk idee voor de podcast, heb je een suggestie voor een onderwerp of chipssmaak die we moeten proberen, heb je een leuke vraag/roddel/complottheorie voor ons of iets anders? Je kan mailen naar nerdyfeelsy@gmail.com, dan kunnen wij het meenemen naar de volgende podcast (en zullen we je uiteraard vernoemen als je dat wilt). Eline en ik hopen in ieder geval dat je kan genieten van onze podcast en we vinden het maar al te leuk als je de volgende podcast ook gaat luisteren als die online komt!

 

2 reacties

    • Gaia op augustus 29, 2016 om 6:24 am
    • Reageer

    Leuk, die podcast! Het was alleen af en toe lastig om Joost te verstaan. Je klinkt namelijk zachter dan Eline (maar dat stond al in je post). Maar verder vond ik het een toffe podcast, superleuk! Ik vond zelf de zandkasteel Pokémon wel leuk, maar ik kan me indenken dat jullie hem niet leuk vinden. Ik kijk uit naar de volgende ‘aflevering’ van de podcast!

    1. Leuk om te horen, aan het geluid gaan we inderdaad werken 🙂

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.