YA met Yoost en Aeline: De podcast over YA-boeken!

Als je mij al een tijdje volgt, weet je wellicht dat ik af en toe een podcast maak. Ik maakte met Eline (All The Feels) de podcast ”NerdyFeelsy Chipsgesprekken en Fandomgebrabbel”. Het was een tijdje stil, maar nu komen we terug! Nu met een nieuwe naam: YA met Yoost en Aeline. We wilden een iets pakkende naam die wat korter is en zegt waar het op staat. Ook hebben we een paar aanpassingen gemaakt en nieuwe ideeën bedacht voor de podcast.

 

Ten eerste zullen we maandelijks een overzicht geven van de aankomende maand. Zo vertellen we over de nieuwe boeken die uit zullen komen, het nieuws van de afgelopen maand en andere dingen in de YA-wereld. Dit doen we nu op twee platforms: Soundcloud en YouTube. Op YouTube zie je in beeld de foto’s die uit zullen komen en boeken die worden besproken, via Soundcloud kan je gewoon onderweg luisteren naar wat we te zeggen hebben. Hieronder dus zowel de video als de Soundcloud-podcast, zo kan je zelf bepalen waar je ons volgt!

Daarnaast gaan we nog specials opnemen van bepaalde boeken. Zo hebben we dit eerder gedaan met Lux 1: Obsidian en Lux 2: Onyx. Deze podcasts zijn weer te beluisteren, maar nu alleen op YouTube. Zie hier de video’s van de afgelopen twee afleveringen! Eline en ik gaan beiden het derde deel van Lux lezen, dus de rest van de serie gaat ook besproken worden.

We werken dus nu met meer rubrieken, zowel YouTube als Soundcloud en we proberen de podcast iets strakker te maken. De maandelijkse overzichten willen we kort en duidelijk houden, zodat je niet te lang hoeft te luisteren, maar gewoon binnen een kwartiertje alles weet over de YA-wereld en de aankomende boeken. En naast het volgen van ons YouTube-kanaal en Soundcloud-account, kan je ons ook volgen op Twitter! Zo blijf je in ieder geval op de hoogte van de aankomende podcastedities die eraan gaan komen.

Hopelijk vind je onze eerste maandelijkse overzicht tof en we horen graag wat je ervan vond! Alle tips en tops nemen we graag mee in onze volgende podcast.

1 reactie

  1. Hahaha ik heb het vooruitzicht meteen geluisterd. Jullie doen het hartstikke leuk. Goede naam ook. 🙂

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.