A Very Potter Senior Year

De Harry Potter Musicals zijn echt geniaal. Deze parodie op de Harry Potter reeks is zo hilarisch, vol komische plottwists en nieuwe ladingen aan karakters. Na A Very Potter Musical en A Very Potter Sequel is er ook een derde musical en zo ook de laatste. Deze musical is veel groter dan zijn voorgangers en heeft een emotioneel afscheid voor deze fantastische musicals.

Aangezien de eerste twee musicals heel bekend waren geworden, werd de derde musical uitgevoerd tijdens een conventie in een grote zaal met professioneel decor. Alles ziet er zo mooi uit! De cast kan echt trots op zichzelf zijn dat ze opeens voor zo’n grote zaal kunnen spelen! Wel zijn er wat nadelen. Ten eerste is er een nieuwe actrice voor Hermoine, maar gelukkig is dit niet al te erg. De nieuwe Hermoine speelt ook goed en al snel maakte het helemaal niet uit dat ik naar een andere actrice keek.

Ten tweede lezen de acteurs voor vanuit hun script. Ja, ze komen serieus met hun boekje op omdat ze de tekst niet weten. Eerst vond ik dit vervelend, maar uiteindelijk went dit wel. Ze hebben trouwens een goed excuus waarom dat is gedaan, want de cast had maar 2 dagen tijd voordat ze moesten spelen! Aangezien het op een conventie was moesten er veel mensen reizen, vandaar dat ze op korte termijn hun script kregen en dus met een boekje het podium opkomen. Het is even raar aan het begin, maar valt dus wel mee.

Het leuke aan deze musical: Evanna Lynch (Loena Leeflang in de films) speelt gewoon mee! Het was echt zo gaaf om haar eens te zien op het podium. Loena blijft gewoon mijn favoriete karakter 🙂

Deze musical is een combinatie tussen de overgebleven boeken die nog niet in een musical zijn verwerkt, namelijk het tweede en zesde deel. Deze musical vind ik net zo leuk als de vorige twee delen. Bijna alle personages komen terug en het einde is legendarisch. Het voelde ook heel emotioneel toen de musical bijna was afgelopen. Het was gewoon voorbij en het deed pijn! Na het zien van deze musical kijk je echt met hele andere ogen naar Harry Potter en wil je meteen alle musicals opnieuw bekijken, iets wat ik waarschijnlijk nog vaak ga doen, want ze zijn gewoon te leuk voor woorden.

In de video hieronder kan je het begin zien van de musical, kijk vooral door! Je krijgt er echt geen spijt van.

2 reacties

  • Eline op september 30, 2015 om 8:20 am
  • Reageer

  Deze musicals. Deze musicals zijn mijn leven gewoon.
  SNAP JE NU WAAROM JE ZE MOEST KIJKEN???
  Ik houd van het internet xD

 1. He wat leuk dat Loena in deze mee speelt! superinitiatief

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.