A Very Potter Sequel

Na het zien van A Very Potter Musical moest ik meteen de volgende musical kijken. Ik ben geen musicalfan maar voor een Harry Potter parodie maak ik zeker een uitzondering! De humor, de liedjes, de acteurs… Wauw! Ik was heel benieuwd hoe deze musical zou gaan. In principe hadden ze in de vorige musical het verhaal al afgesloten, wat moeten ze nu doen?

Very_Potter_Sequel

Lucius Malfoy heeft een tijdverdrijver en gaat terug in de tijd. Ideaal, want zo begint het hele verhaal van Harry Potter weer, maar dan weer totaal anders! Voldemort komt niet in deze musical voor, dus het is een heel ander verhaal. Harry ontmoet alle Wemels op station 9 3/4 en gaat samen met Ron en Hermoine naar Hogwarts. Deze musical is een mix tussen het derde en vijfde boek. Je ziet veel van Sirius Black en krijgt een nieuwe versie te zien van professor Lupin, nog maar te zwijgen over Umbridge… O WOW, Umbridge is echt geniaal gespeeld (je zou het snappen als je haar ziet in de musical), ik heb me kapot gelachen om dit personage. Umbridge vond ik in de boeken een kreng, nu was ze echt mijn favoriet!

 

A Very Potter Sequel bevat weer veel gekke plottwists, flauwe maar hilarische grappen, je krijgt een totaal andere kijk op Harry Potter, en genieten dat ik deed tijdens het zien van de musical! Ook Lucius Malfoy is geniaal met zijn… manier van bewegen. Het blijft nog steeds lekker amateuristisch maar het ziet er al wat spectaculairder uit. Er is wat meer gedaan aan het decor en bepaalde kostuums zijn beter uitgewerkt. Als Potterhead kan je van begin tot eind echt genieten van de musical. De liedjes zijn ook leuk bedacht, gewoon een geweldig vervolg op A Very Potter Musical! Hieronder kan je weer het begin zien van de musical, zeker verder kijken als ik jou was!

1 reactie

  1. Hihi, dat klinkt superleuk weer om te kijken!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.