Missie Aarde

De afgelopen weken zat ik elke vrijdagavond op de bank voor de serie Jeuk, en daarna keek ik ook naar Missie Aarde, een andere comedyserie van Nederland. Hoewel Missie Aarde niet kan tippen aan Jeuk, heeft Missie Aarde ook behoorlijk wat humor en is het zeker leuk om te kijken!

In Missie Aarde is de wereld in puin. Bijna alle landen zijn onder water gekomen door de verhoogde zeespiegel, alleen Nederland wist te overleven door onze goede dijken. De wereld is nu redelijk onbewoonbaar geworden en daarom wordt er een ruimteschip in het heelal gestuurd op zoek naar een andere planeet waar de mensheid kan leven. De bemanning van het ruimteschip is alleen niet het beste personeel…

Missie Aarde heeft wat ongemakkelijke maar grappige situaties. De bemanning is gevarieerd en zijn echte typetjes. De humor in deze serie is af en toe wat kinderachtig en wat flauw, dus je moet wel van zulk soort humor houden. Ik moet vaak lachen met de gedachte ”ik moet hier eigenlijk niet om lachen want het is best slecht maar het is stiekem erg leuk…”. Vooral de aflevering Bonte Avond vond ik geweldig en heb ik lopen schateren van het lachen. De acteurs hebben veel energie en weten het tempo er goed in te houden, waardoor je geboeid blijft tijdens het kijken. Het eerste seizoen is nu voorbij, maar een tweede seizoen staat al op de planning! Ik ben in ieder geval fan van deze serie en ik kijk uit naar de nieuwe afleveringen!

3 reacties

  1. Ik was heel benieuwd naar deze serie maar ik heb het welgeteld 10 minuten volgehouden voordat ik ben gaan zappen. Toch niet helemaal mijn soort humor :’)

    1. Haha ja je moet er maar van houden 🙂 Mijn vader vindt het ook niks, maar mijn moeder en ik kunnen er wel om lachen.

  2. O God, ik had kunnen weten dat dit een Joost-serie is. Ik heb het nog niet gekeken, maar toen de cast bij DWDD was en ze stukjes lieten zien, dacht ik meteen: “Jezus wat kut.” Misschien toch maar eens checken of het bevestigd kan krijgen. Of misschien is het toch een vooroordeel. xD

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.