Recensie: A Game of Thrones Graphic Novel #2

Titel: A Game of THrones Graphic Novel #213 A Game of Thrones Graphic Novel Boek 2

Auteur: George R.R. Martin

Genre: Fantasy, Graphic Novel

Uitgeverij: Dark Dragon Books

Bladzijdes: 62

Bindwijze: Hardcover

Prijs: 8,95

Cijfer: 9/10

Link naar de pagina op Goodreads

 

Nadat ik het eerste deel had gelezen van deze Graphic Novel serie, wilde ik snel door met de rest! In dit boek gaan de avonturen verder. In dit deel krijg je veel te zien van Arya, de jonge maar sterke prinses, zie je wat meer van de arrogante prins Joffrey, krijgt Bran een ongeluk doordat hij zijn neus in andermans zaken steekt, trouwt Daenerys en leer je de kleine heer Tyrion beter kennen.

 

Het boek begint al met een goed schema van de verschillende huizen die in Game of Thrones zitten. Dit is ideaal voor de fans die een goed overzicht willen hebben in alle personages. Eigenlijk is dat bijna niet nodig, want in dit deel worden alle personages duidelijk neergezet en weet ik met gemak wie iedereen is. In het eerste deel was ik nog wat verward, maar dat had ik nu totaal niet. De verhaallijnen zijn heel interessant en ik heb steeds meer zin om de serie te gaan zien en de boeken te gaan lezen. Winterfel komt echt tot leven, kon ik daar maar naartoe!

 

De illustraties in dit boek vind ik geweldig. Het is heel kleurrijk en niet alleen de personages zien er zeer gedetailleerd uit, maar ook de achtergrond ziet er fantastisch uit. Ik begin deze stripboeken echt leuker te vinden! Wel zou ik dit boek wat minder aanraden aan jonge lezers, want er komen wel wat expliciete scènes voor in dit boek (maar als je de serie hebt gekeken, valt dit reuze mee…).

 

Het tweede deel in deze serie is een goed vervolg en ik verwacht veel goede dingen voor de rest van de serie. De tekeningen zijn prachtig en de personages beginnen realistisch over te komen. Hoewel ik seizoen 1 van de serie heb gezien, raak ik toch nieuwsgierig naar de rest van de graphic novels en ga ik snel door in het derde deel!

[bol_product_links block_id=”bol_54fdcb790f5e1_selected-products” products=”1001004011770880,9200000014638710″ name=”A Game of Thrones Graphic Novel Boek 2″ sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

1 reactie

  1. Dankzij jou ben ik ze nu ook aan het lezen, haha! Je hebt me gemotiveerd xD Het is wel veel hetzelfde als in de serie maar dat vind ik juist goed; zo kan ik m’n geheugen weer eens opfrissen voor wanneer de serie weer van start gaat.

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.