Recensie: A Game of Thrones Graphic Novel #3

Titel: A Game of Thrones Graphic Novel #314 A Game of Thrones Graphic Novel Boek 3

Auteur: George R.R. Martin

Genre: Graphic Novel, Fantasy

Uitgeverij: Dark Dragon Books

Bladzijdes: 64

Bindwijze: Hardcover

Prijs: 8,95

Cijfer: 8/10

Link naar de pagina op Goodreads

 

Het derde deel in de Graphic Novel serie van de boeken van George R.R. Martin. In dit deel is er een conflict tussen Joffry en Adya, blijkt er een samenzwering te zijn tegen de koning en Bran is nog niet ontwaakt. Ondertussen leert Deanerys steeds meer over haar plicht als vorstin.

 

De Graphic Novels van Game of Thrones blijven mij maar verbazen, ze zijn erg goed! Dit boek begint al met mooie illustraties van bepaalde karakters van Game of Thrones getekend door Tommy Patterson, die door deze schetsen is uitgekozen om de stripboeken te gaan maken. Het verhaal zit ook weer bomvol gebeurtenissen en je komt van de ene naar de andere verhaallijn. Deze lopen soepel over en het kleurgebruik wordt er goed op aangepast. Ook ben ik zeer te spreken over de lichtinval, al het licht en de schaduwen zijn op de juiste manier ingezet.

 

Het verhaal is uiteraard erg leuk, alleen had ik enige verwarring bij de stukken over de samenzwering tegen de koning. Hierbij kon ik moeilijk de personages uit elkaar houden, maar voor de rest is het verhaal mij prima bevallen. In dit deel komt er ook wat magie bij kijken wat verrassende en kleurrijke bladzijdes oplevert.

 

Ja hoor, ik ben weer te spreken over deze serie! De tekeningen zijn geweldig, waar ik nu wel gewend aan ben geraakt. De personages zijn uniek en zijn alle scènes stuk voor stuk interessant. Dit deel zit vol geweld, mysterieuze gesprekken en pikante scènes, precies wat je van Game of Thrones gewend bent! Na dit deel sta ik te springen om het vierde deel erbij te pakken.

[bol_product_links block_id=”bol_54feb54c378b8_selected-products” products=”1001004011770880,9200000013302434″ name=”Game of Thrones Graphic Novel #3″ sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”500″ cols=”2″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.