Recensie: A Game of Thrones Graphic Novel #5

Titel: A Game of Thrones Graphic Novel #520 A Game of Thrones Graphic Novel Boek 5

Auteur: George R.R. Martin

Genre: Fantasy, Graphic Novel

Uitgeverij: Dark Dragon Books

Bladzijdes: 63

Bindwijze: Paperback

Prijs: 8,95

Cijfer: 9/10

Link naar de pagina op Goodreads

 

In het vijfde deel in deze serie is er een toernooi in Koningslanding waarbij er flink wordt geduelleerd. Eddard is ondertussen bezig om onderzoek te doen naar een samenzwering, en daarbij wordt er een beraad gepleegd, want Daenerys moet sterven…

 

Game of Thrones stelt me zeker niet teleur, want ik heb erg genoten van dit vijfde deel. In dit boek is er behoorlijk wat actie te vinden, zoals het toernooi waarbij vele ridders strijden om te winnen, en daarnaast weet Tyrion zichzelf goed in de nesten te werken en zorgt dat voor de nodige gevechten die geweldig zijn om te zien! Ook blijken er veel duistere zaken te zijn bij de koningshuizen en dit laat de spanning zeker stijgen. Ik vond het verhaal in deze graphic novel heel interessant en de personages binnen echt te leven! Een ervaring die ik niet snel meemaak bij graphic novels, maar door deze serie begin ik echt in dit genre te komen.

 

De tekenstijl is uiteraard heel mooi en gedetailleerd en de kleuren zijn in een grote variatie te vinden. Het leuke is ook dat de makers ontzettend goed hebben gekeken naar de details uit het boek. In de eerste bladzijde wordt er uitgelegd dat de kleuren van bepaalde soldatenuniformen aangepast moesten worden omdat ze wat afweken van de beschrijving uit het boek. De tekenaars proberen dus tot in de details het verhaal van het boek te volgen, wat vele fans zeer kunnen waarderen. De laatste bladzijdes geven ook een goede indruk van het proces voor een tekening.

 

Over dit deel ben ik zeer te spreken en ik kijk ontzettend uit naar de volgende delen. De wereld van Game of Thrones wordt uitgebreider, gedetailleerder, spannender, duisterder en interessanter, waardoor ik snel het volgende deel erbij pak, want ik moet gewoon weten hoe het verder gaat!

[bol_product_links block_id=”bol_55081e97a6775_selected-products” products=”1001004011770880,9200000014638987″ name=”A Game of Thrones Graphic Novel #5″ sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.