Recensie: A Game of Thrones Graphic Novel #6

Titel: A Game of Thrones Graphic Novel #621 A Game of Thrones Graphic Novel Boek 6

Auteur: George R.R. Martin

Genre: Fantasy, Graphic Novel

Uitgeverij: Dark Dragon Books

Bladzijdes: 64

Bindwijze: Paperback

Prijs: 8,95

Cijfer: 8/10

Link naar de pagina op Goodreads

 

Het epische verhaal van A Game of Thrones gaat verder wanneer Catelyn Stark aankomt bij het Adelaarsnest waar haar zuster Lysa woont. Deze weduwe is uiteindelijk niet de bondgenoot waar Catelyn naar zocht. Tyrion weet weer problemen te krijgen en Daenerys komt tot de conclusie dat haar broer niet zo goed is als gedacht.

 

Na een geweldig vijfde deel had ik eerlijk gezegd een kleine tegenvaller verwacht, maar het zesde deel kan redelijk tippen aan zijn voorganger. In dit deel is er wat minder actie, maar worden er wel nieuwe personage geïntroduceerd en vele relaties worden wat uitgediept. Je leert bijvoorbeeld Lysa en haar zoon kennen, een aparte familie. Ook begin ik Tyrion steeds leuker te vinden. Een koppige kleine man die zichzelf niet uit het veld laat staan, hij wist me zeker te amuseren!

 

Ook vielen de prachtige landschappen me op. Het koninkrijk het Adelaarsnest zag er wonderschoon uit en bij vele afbeeldingen keek ik mijn ogen uit! De tekenaars weten echt fantastische uitzichten te maken. Als afsluiter krijg je nog wat artwork te zien van fans van Game of Thrones, sommige zien er heel mooi uit en verschillende tekenstijlen komen aan bod. Unieke pagina’s die je alleen in de Nederlandse versie kan vinden, echt een genot om te zien!

 

Het einde vraagt naar meer. Een tragisch slot voor dit deel, ik moet verder gaan lezen! Hoe verder ik lees, hoe verslaafder ik word, want deze serie is zo gaaf! Het is daarom ook logisch dat ik snel begin met het zevende deel in deze reeks.

[bol_product_links block_id=”bol_550856ae3454d_selected-products” products=”1001004011770880,9200000015511841″ name=”A Game of Thrones Graphic Novel #6″ sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.