Recensie: A Game of Thrones Graphic Novel #8

Titel: A Game of Thrones Graphic Novel #828 A Game of Thrones Graphic Novel Boek 8

Auteur: George R.R. Martin

Genre: Fantasy, Graphic Novel

Uitgeverij: Dark Dragon Books

Bladzijdes: 64

Bindwijze: Paperback

Prijs: 8,95

Cijfer: 9/10

Link naar de pagina op Goodreads

 

Het achtste deel van A Game of Thrones heeft weer veel spaktakel. Daenerys voelt zich echt één van de Dothraki en heeft ruzie met haar broer Viserys. Haar ongeboren zoon zal machtig worden en niets kan Daenerys stoppen! Eddard Stark heeft het ook moeilijk. Koning Robert zal sterven en Joffry is van plan de troon over te nemen, moet Eddard zeggen dan Joffry eigenlijk de zoon niet is van Robert?

 

Het achtste deel van deze graphic novel heeft lekker veel actie en er gebeurt een hoop! In dit boek zijn er vele scènes, sommige met vele dialogen, maar ook scènes met actie en de nodige gevechten. Er wordt flink gemoord in dit deel, en de bloederige plaatjes zien er afschrikwekkend maar goed uit! Eindelijk krijg je weer wat te zien van Daenerys en hoe zelfverzekerder ze wordt bij de Dothraki. Het koningshuis is ook vol met geheimen, dilemma’s en gevaren, dit boek zit vol met spanning!

 

Alle actie in dit boek zorgde ervoor dat dit één van mijn favoriete delen is geworden uit de serie. De afbeeldingen zijn zoals gewoonlijk fantastisch gemaakt en het kleurgebruik kan ook vele complimenten krijgen. Als afsluiter van het boek zie je nog een beeldschone maar gevaarlijke Daenerys met wat draken, oelala! Ja, dit verhaal beviel me zeker en ik kijk zeker uit naar de rest van de stripverhalen, hoewel ik verwacht dat het komende deel wat meer rust heeft.

[bol_product_links block_id=”bol_550aa361761d9_selected-products” products=”9200000026731076″ name=”A Game of Thrones Graphic Novel #8″ sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.