Recensie: A Game of Thrones Graphic Novel #9

Titel: A Game of Thrones Graphic Novel #929 A Game of Thrones Graphic Novel Boek 9

Auteur: George R.R. Martin

Genre: Fantasy, Young Adult

Uitgeverij: Dark Dragon Books

Bladzijdes: 64

Bindwijze: Paperback

Prijs: 8,95

Cijfer: 7/10

Link naar de pagina op Goodreads

 

Jon Sneeuw ontdekt twee vermiste wachtruiters die gevaarlijker zijn dan verwacht. Eddard Stark wacht af wat koning Joffry met hem zal doen, terwijl Rob Stark naar het zuiden trekt. Daenerys is vastberaden om Westeros te veroveren. 

 

Het negende deel in deze serie stelde me jammer genoeg wat teleur. Het achtste deel zat vol met actie, veel scènes, bloederige gevechten en meer, maar nu heeft de serie een soort ”pauze” waarin er eigenlijk weinig gebeurt. Er zijn voornamelijk gesprekken waarin er plannen worden gemaakt voor de toekomst of discussies over beslissingen die worden gemaakt. Sommige verhaallijnen boeiden me niet zo en het had naar mijn idee niet veel inhoud.

 

De persoon waar ik echt een hekel aan krijg is Joffry, die nu met zijn arrogante smoel op de troon zit. Dat niemand dat vervelende joch stopt! De wanhoop van de andere personages is enorm te begrijpen en ik zou zeker niet in de schoenen willen staan van Eddard Stark. Gelukkig had het begin van de graphic novel wel wat actie, want Jon Sneeuw maakt ook dreiging mee, en dit deel van het verhaal vond ik wel leuk.

 

Dit ”tussendeel” heeft me niet echt bevredigd, maar dit deel is wel essentieel voor de gehele verhaallijn. Er gebeurt misschien niet veel, maar er zijn wel wat momenten die belangrijk zijn en die je zeker niet kan missen. En ja, de pikante afbeelding van Daenerys bij het begin van de strip maakt mij zeker positief over dit boek. Aan het einde staat nog een stukje van een andere stripserie die me niet wist te raken. Een lichte tegenvaller dus, maar wie weet maakt het komende deel een hoop goed.

[bol_product_links block_id=”bol_550aa89326465_selected-products” products=”9200000032433177″ name=”A Game of Thrones Graphic Novel #9″ sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.