Recensie: Adventure Time An Algebraic A to Z

Titel: Adventure Time An Algebraic A to Z

Auteur: Barry Hutchison

Genre: Informatief

Uitgeverij: Puffin Books

Bladzijdes: 176

Bindwijze: Hardcover

ISBN: 9780141358727

Prijs: 11,99

Cijfer: 7/10

Link naar de pagina op Goodreads

 

Voor mijn verjaardag kreeg ik van mijn nerdmaatje Adventure Time An Algebraic A to Z, een boekje over Adventure Time waarin er op alfabetische volgorde alles wordt verteld over voorwerpen, locaties en personages uit het land van Ooo. Als echt Adventure Time liefhebber was ik ontzettend blij dat ik dit leuke boekje kreeg, het is namelijk één van mijn favoriete series!

 

Adventure Time staat bekend om onvoorspelbaarheid, vrolijkheid en soms wat disturbing momenten. Dit boek is precies zo. Op alfabetische volgorde wordt er genoeg verteld over plekken in het land van Ooo, de verschillende personages (waarbij de grote personages wat meer aandacht krijgen) en zelfs speciale voorwerpen die van belang zijn in de serie. Zelfs voor de wat grote Adventure Time fan zijn er genoeg dingen te lezen in dit boek wat je niet wist of wat je vergeten was.

De opmaak van het boek is ook erg kleurrijk en precies zoals je van Adventure Time gewend bent. Elke lekker is ook in de vorm van een Adventure Time-personage, wat ik erg leuk vond om te zien. Elke bladzijde ziet er weer anders uit dan de vorige en met de letters op de zijkant van de bladzijde is het ook makkelijk om iets terug te vinden. Het enige dat ik jammer vind is dat de personages zelf niet echt aan het woord komen. Bij andere boeken van Adventure Time konden de personages zelf nog hun eigen zegje doen, maar dat hebben ze er hier uit gelaten. Hierdoor is het boek wat inhoudelijker, maar is er minder humor als in andere boeken.

Adventure Time, ik blijf de serie geweldig vinden en dit boek kan bij mijn collectie van Adventure Time-boeken. Ik kreeg na het lezen van dit boekje meteen weer zin om de serie te gaan kijken!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.