Recensie: Adventure Time What the what?

Titel: Adventure Time What the what?P1000839

Auteur: Kirsten Mayer

Genre: Illustratie, Humor

Uitgeverij: Price Stern Sloan

Bindwijze: Paperback

ISBN: 9780843180183

Cijfer: 7/10

Link naar de pagina op Goodreads

 

What the what, een collectie van verschillende feitjes over Adventure Time met de grappigste illustraties. Feitjes over bepaalde personages uit de serie, feitjes over de plekken van Ooo, alles kan je er vinden!

 

Tijdens mijn vakantie in Londen ging ik langs de Forbidden Planet, een grote winkel vol met Fandom merchandise. In de kelder was een grote collectie aan graphic novels, manga en boeken te vinden. Ik zag What the what? liggen voor maar een paar pond doordat hij was afgeprijsd, dus die kon ik niet laten liggen! Op de terugweg naar huis heb ik het boekje gelezen, wat je zo uitleest. Een grappig boekje voor tussendoor!

P1000840

In What the what krijg je allemaal verschillende feitjes te zien over Adventure Time, maar ook over andere dingen. Alle feitjes zijn in willekeurige volgorde, dus je weet nooit wat je de volgende bladzijde kan verwachten. Alle bladzijdes zijn heel kleurrijk en chaotisch, precies wat je kan verwachten bij Adventure Time. Er zitten een paar feitjes tussen over bepaalde afleveringen van de serie, maar soms wordt een bepaald personage even belicht, of wordt er wat verteld over een monster uit Adventure Time.

P1000841

Hoewel er veel feitjes zijn over Adventure Time, kan je er ook wat feitjes vinden die je in de echte wereld ook kan meemaken, zoals bepaalde records of opmerkelijke dingen van dieren. Dit boek is dus erg divers en erg leuk om door te bladeren, maar het is niet een must-have voor Adventure Time fans. Mocht je dit boekje tegenkomen voor een zacht prijsje, dan moet je hem zeker mee naar huis nemen! Het brengt je veel vrolijkheid, maar een vereiste voor je Adventure Time collectie? Dat is het niet echt.P1000842

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.