Recensie: Geek Lust

Titel: Geek Lust12 Geek Lust

Auteur: Alex Langley

Genre: Informatief

Uitgeverij: Krause Publications

Bladzijdes: 239

Bindwijze: Paperback

Prijs: 12,99

Cijfer: 10/10

Link naar de pagina op Goodreads

 

Een boek vol informatie over geeks! Leer meer over bepaalde fandoms van series, films, games, boeken en meer! Een ideale gids voor de beginnende en oudere geek die eens willen lezen over de coolste mensen op aarde en wat hen allemaal bezighoudt.

 

Op het boekenfestijn zag ik Geek Lust liggen. Wow, die moest ik gewoon kopen! Als NerdyGeekyFanboy moest dit boek wel wat voor mij zijn. Een gids voor alle geeks waarbij van alles wordt besproken! Ik nam het boek meteen mee en door mijn nieuwsgierigheid begon ik al snel in dit boek.

 

All the Fandoms… Wat heb ik genoten van dit boek! Er werd zo veel gesproken over geweldige series, boeken, games, films en nog veel meer! Het boek is opgedeeld in verschillende hoofdstukken waarin telkens een geekobsessie wordt besproken. De auteur heeft echt veel ervaring op het gebied van geekiness! Hij raadt meteen veel andere fandoms aan die veel op bepaalde fandoms lijken en hij vertelt ook aan welke fandoms je niet moet beginnen omdat die flink tegenvallen. Dit boek was gewoon en levensgids voor de enthousiaste geek! Dit boek was gewoon één en al genieten met volle teugen!

 

Toegegeven, je moet wel veel fandoms kennen (de meeste alleen van naam, maar het is leuker om veel ervan te weten), want Langley gaat ook vaak diep in op een bepaalde fandom en bespreekt die uitbundig. Mijn hart stond gewoon stil toen ik binnen 10 bladzijdes las over The Last Airbender, Doctor Who, Adventure Time en Supernatural! Alex Langley vergeet geen enkele fandom en dat maakt dit boek zo geweldig! JA JA JA IK RAAD DIT BOEK ZEKER AAN! Als je een fangirl, fanboy, nerd of geek bent (of juist helemaal niet), is het heerlijk om door dit boek heen te bladeren. Je krijgt een goed beeld van hoeveel geekiness er op de wereld is, fantastisch! Dit is met gemak mijn favoriete informatieboek geworden!

4 reacties

Naar het reactie formulier

  1. The Maze Runner fandom en The 100 fandom zijn zeker te klein om in het boek te staan?
    MAAR HET KLINKT ALS EEN GIGANTISCH GAAF BOEK DAT GESCHIKT IS VOOR ALLE GEEKS DUS IK WIL HET HEBBEN DUH

    1. Volgens mij is het antwoord van mijn eerste vraag behoorlijk duidelijk, want die twee fandoms waren echt heel erg klein/bestonden amper in 2013. (Ja, ik zocht even de releasedatum op :+)

    2. Die zitten er helaas niet in, maar waarschijnlijk omdat dit opkomende recente fandoms zijn 🙂

  2. Leuk dat al deze fandoms nu gecombineerd zijn in één boek 🙂

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.