Recensie: Pokémon Adventures #5

Titel: Pokémon Adventures Volume 515 Pokémon Adventures Volume 5 Hidenori Kusaka

Auteur: Hidenori Kusaka

Genre: Manga

Uitgeverij: VIZ Media

Bladzijdes: 208

Bindwijze: Paperback

Prijs: 10,49

Cijfer: 8/10

Link naar de pagina op Goodreads

 

Red is nog steeds verdwenen en Yellow gaat samen met Pikachu op zoek naar deze sterke Pokémontrainer. Dit wordt nog een lastige opgave, want de Elite Four is een sterke tegenstander en doet er alles aan om de goede trainers in de weg te zitten. De zoektocht naar Red gaat verder…

 

Volume 5 is al het tweede boek dat gaat over Yellow, de nieuwe Pokémontrainer. Yellow heeft echt een fijne persoonlijkheid, Yellow doet er alles aan om alles zonder geweld op te lossen en kan er niet tegen als Pokémon elkaar verwonden. Yellow zoekt altijd een slimme oplossing om een tegenstander te slim af te zijn, wat erg leuk is om te lezen. De personages zijn weer lekker divers en vele sterke vijanden doen hun intrede in dit boek. Het wordt Yellow niet makkelijk gemaakt!

 

De tekenstijl is zoals gewoonlijk weer erg goed,  de juiste hoeken worden genomen voor een tekening en de actie wordt goed op papier gezet. De gevechten zijn spectaculair getekend, maar ik heb wel wat op te merken op deze manga. Ik vond het namelijk mijn minst favoriete uit de serie. Er gebeurd wel veel, maar de meeste dingen zijn niet heel erg nodig voor het verhaal en veel gebeurtenissen halen de vaart wat uit het verhaal. Gelukkig maakt Kusaka dit goed met wat flinke cliffhangers op het einde, je kan na dit boek haast niet wachten op het lezen van het volgende deel!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.