Recensie: Pokémon Adventures #6

Titel: Pokémon Adventures Volume 63 Pokémon Adventures 6

Auteur: Hidenori Kusaka

Genre: Manga

Uitgeverij: VIZ Media

Bladzijdes: 208

Bindwijze: Paperback

Prijs: 10,49

Cijfer: 9/10

Link naar de pagina op Goodreads

 

De strijd barst in het zesde deel los want de spanningen stijgen in Kanto. Onze helden weten dat de Elite Four op Cerise Island is en ze gaan erop af om ze te verslaan en Red te vinden. Yellow, Green, Blue, Bill en Gymleader Blaine reizen naar het eiland af voor een epische finale. Alle andere gyms worden aangevallen en veel steden zijn vol met paniek. Als onze helden eenmaal zijn aangekomen bij Cerise Island, komen ze oude bekenden tegen en moeten ze wellicht samen met hun oude vijanden samenwerken om dit avontuur tot een goed einde te brengen…

 

Dit deel is alweer het een na laatste deel van de verhalen in Kanto. De spanningen lopen hoog op en dat is goed te merken in het verhaal! Het begin laat een flashback zien van Red en hoe hij vermist raakte en daarna word je meteen in het diepe gegooid: vele steden worden aangevallen door Pokémon van de Elite Four! Gelukkig zijn er al wat helden op Cerise Island, maar daar is ook veel gevaar. De Elite Four is voorbereid en vechten terug! In dit deel is er weer veel actie en verveel je je geen moment! De tegenstanders zijn sterk en zijn een gewaagde vijand. Hoe zal dit nou aflopen?

 

Dit deel zit vol met vechtscènes die erg goed in elkaar zijn gezet. Veel Pokémon van de Elite Four hebben speciale gaven die ik gewoon niet zou kunnen bedenken! Deze manga is echt origineel en laat vele nieuwe invalshoeken zien van Pokémon. Als de serie nou net zo spectaculair was als deze manga, was Pokémon nog bekender geworden! Dit boek barst van de actie, dat wilde ik nou graag zien! Het einde geeft ook een enorme cliffhanger voor het volgende deel… Ik MOET weten hoe het afloopt! Snel maar door met het laatste deel in deze spectaculaire manga!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.