Recensie: Pokémon Adventures #7

Titel: Pokémon Adventures Volume 75 Pokémon Adventures 7

Auteur: Hidenori Kusaka

Genre: Manga

Uitgeverij: VIZ Media

Bladzijdes: 224

Bindwijze: Paperback

Prijs: 8,99

Cijfer: 10/10

Link naar de pagina op Goodreads

 

Het eindgevecht gaat beginnen. Alle Pokémontrainers moeten vechten voor het lot van Kanto en doen er alles aan om de Elite Four te stoppen. De trainers moeten samenwerken met mensen van Team Rocket andere gymleaders. Ze moeten alles inzetten. Het wordt een heftige strijd…

 

Dit zevende deel is het laatste deel van de avonturen in Kanto. Het eindgevecht nadert en bereikt hier het hoogtepunt! Alles komt hier samen en oude bekenden komen terug. De actie is enorm, de gevechten zijn legendarisch en ik keek mijn ogen uit! De acties die de trainers deden om de Elite Four te verslaan waren zo slim bedacht, want er lijkt vaak geen oplossing te zijn. Ik heb vaak stomverbaasd lopen kijken, want er zijn maar al te veel plottwisten in dit boek.

 

Door dit epische gevecht wordt deze serie perfect afgesloten, maar dit is eigenlijk nog niet alles… Er worden kleine aanwijzingen gegeven dat deze serie doorgaat, want er komen nog verhalen in Johto! Dit zorgt er voor dat je zeker deze serie wilt lezen, want die wordt vast ook heel gaaf. De tekenstijl is in dit deel ook heel goed, hoewel je je aandacht er bij moet houden als je het wilt volgen.

 

Dit deel is een perfecte afsluiter van de verhalen van Red, Green, Blue en Yellow, maar gelukkig kunnen we verder met een heel nieuw verhaal! Met een beetje geluk gaan we onze helden dan ooit eens terugzien. Deze serie is echt een aanrader voor Pokémonliefhebbers, je zal geen spijt hebben als je de box koopt!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.